متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی کیک ناپلئونی

  • نویسنده موضوع AVA_SEY
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 171
  • کاربران تگ شده هیچ

AVA_SEY

کاربر حرفه‌ای
سطح
26
 
ارسالی‌ها
1,787
پسندها
16,051
امتیازها
40,573
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازمکیک ناپلئونی
۷
مواد اصلی
تخم مرغ
۱ عدد
شکر
۱ لیوان
کره
۴ قاشق غذا خوری
شیر
۱/۳ لیوان
بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری
آرد
۲ لیوان
پودر کاکائو
۲ قاشق غذا خوری
مواد خامه مخصوص :
کره
۱۰۰ گرم
خامه‏ عسلی
۱ لیوان
پنیر خامه ای
۲۰۰ گرم
خامه‏
۳/۴ لیوان
پودر قند
۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیهکیک ناپلئونی


زمان تهیه ۶۰
دقیقه
زمان پخت ۳۰
دقیقه
۱
در ابتدای کار فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.
۲
آرد و پودر کاکائو را مخلوط کرده و ۲بار الک کنید.
۳
تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی با دور تند هم بزنید .
۴
سپس جوش شیرین ، کره و شیر ولرم را اضافه کنید و با همزن ۳ دقیقه دیگر با دور تند بزنید تا مخلوط یکدست شود.
۵
قابلمه ای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : AVA_SEY

AVA_SEY

کاربر حرفه‌ای
سطح
26
 
ارسالی‌ها
1,787
پسندها
16,051
امتیازها
40,573
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
  • #2
سایر نکاتکیک ناپلئونی
1)در مرحله اضافه کردن آرد و پودر کاکائو به مواد داغ باید سرعت عمل تان بالا باشد چون در صورت سرد شدن مواد خمیر ترک خواهد خورد
2)در صورت تمایل مقدار بیشتری خمیر تهیه کرده و پودر کیک را بیشتر استفاده کنید.
3)میتوانید روی کیک و داخل آن از شکلات تخته ای رنده شده هم استفاده کنید.
عکس کیک ناپلئونی
 
آخرین ویرایش
امضا : AVA_SEY

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
37
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
25
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
24
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
23
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
26
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
44
پاسخ‌ها
11
بازدیدها
97
عقب
بالا