- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازمکیک ناپلئونی
۷
مواد اصلی
تخم مرغ
۱ عدد
شکر
۱ لیوان
کره
۴ قاشق غذا خوری
شیر
۱/۳ لیوان
بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری
آرد
۲ لیوان
پودر کاکائو
۲ قاشق غذا خوری
مواد خامه مخصوص :
کره
۱۰۰ گرم
خامه عسلی
۱ لیوان
پنیر خامه ای
۲۰۰ گرم
خامه
۳/۴ لیوان
پودر قند
۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیهکیک ناپلئونی
زمان تهیه ۶۰
دقیقه
زمان پخت ۳۰
دقیقه
۱
در ابتدای کار فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.
۲
آرد و پودر کاکائو را مخلوط کرده و ۲بار الک کنید.
۳
تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی با دور تند هم بزنید .
۴
سپس جوش شیرین ، کره و شیر ولرم را اضافه کنید و با همزن ۳ دقیقه دیگر با دور تند بزنید تا مخلوط یکدست شود.
۵
قابلمه ای...
۷
مواد اصلی
تخم مرغ
۱ عدد
شکر
۱ لیوان
کره
۴ قاشق غذا خوری
شیر
۱/۳ لیوان
بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری
آرد
۲ لیوان
پودر کاکائو
۲ قاشق غذا خوری
مواد خامه مخصوص :
کره
۱۰۰ گرم
خامه عسلی
۱ لیوان
پنیر خامه ای
۲۰۰ گرم
خامه
۳/۴ لیوان
پودر قند
۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیهکیک ناپلئونی
زمان تهیه ۶۰
دقیقه
زمان پخت ۳۰
دقیقه
۱
در ابتدای کار فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.
۲
آرد و پودر کاکائو را مخلوط کرده و ۲بار الک کنید.
۳
تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی با دور تند هم بزنید .
۴
سپس جوش شیرین ، کره و شیر ولرم را اضافه کنید و با همزن ۳ دقیقه دیگر با دور تند بزنید تا مخلوط یکدست شود.
۵
قابلمه ای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.