- نویسنده موضوع
- #1
آرد
۱ قاشق غذا خوری
آب مرغ
۱۸۰ میلی لیتر
سیر
۲ حبه
فلفل قرمز
۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه
۱/۸ قاشق چای خوری
نمک
۱/۴ قاشق چای خوری
سینه مرغ
۱ عدد
تره فرنگی (بزرگ)
۱ عدد
گوشت قرمز
۲ برش
روغن
به مقدار لازم
خامه ترش( طرز تهیه موجود است)
به مقدار لازم
طرز تهیهچیکن استراگانوف
زمان تهیه ۲۰
دقیقه
زمان پخت ۳۰
دقیقه
۱
تره فرنگی را خرد کنید. می توانید پیاز را جایگزین تره فرنگی کنید.
۲
سینه مرغ بدون پوست و استخوان را به تکه های کوچک برش دهید.
۳
برش های نازک گوشت قرمز را در ماهی تابه نچسب روی حرارت متوسط سرخ کنید.
۴
تا ترد شوند ...
۵
سپس از روی حرارت بردارید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
۶
کمی روغن در ماهی تابه بریزید و تره فرنگی را اضافه کنید.
۷
سپس گوشت مرغ را اضافه کنید.
۸
حدودا ۶ دقیقه روی...
۱ قاشق غذا خوری
آب مرغ
۱۸۰ میلی لیتر
سیر
۲ حبه
فلفل قرمز
۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه
۱/۸ قاشق چای خوری
نمک
۱/۴ قاشق چای خوری
سینه مرغ
۱ عدد
تره فرنگی (بزرگ)
۱ عدد
گوشت قرمز
۲ برش
روغن
به مقدار لازم
خامه ترش( طرز تهیه موجود است)
به مقدار لازم
طرز تهیهچیکن استراگانوف
زمان تهیه ۲۰
دقیقه
زمان پخت ۳۰
دقیقه
۱
تره فرنگی را خرد کنید. می توانید پیاز را جایگزین تره فرنگی کنید.
۲
سینه مرغ بدون پوست و استخوان را به تکه های کوچک برش دهید.
۳
برش های نازک گوشت قرمز را در ماهی تابه نچسب روی حرارت متوسط سرخ کنید.
۴
تا ترد شوند ...
۵
سپس از روی حرارت بردارید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
۶
کمی روغن در ماهی تابه بریزید و تره فرنگی را اضافه کنید.
۷
سپس گوشت مرغ را اضافه کنید.
۸
حدودا ۶ دقیقه روی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.