- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم
۸
مواد اصلی
پودر نارگیل
به مقدار لازم
خلال پسته
۱/۳ پیمانه
گردو خرد شده
۱/۳ پیمانه
هل
۱ قاشق چای خوری
پودر قند
۱۲۵ گرم
کره
۱۲۵ گرم
آرد نخودچی
۲۵۰ گرم
طرز تهیهحلوا آجیلی
درجه سختی
زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۶۰
دقیقه
۱
ابتدا آرد نخودچی را داخل تابه نچسب ریخته، روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب آن را هم میزنیم تا طلایی رنگ شود، سپس آن را ۲بار الك میكنیم.
۲
كره را در ظرفی جداگانه ریخته، میگذاریم تا داغ شود، سپس آرد را به آن اضافه كرده و تفت میدهیم تا به رنگ قهوه ای روشن شود.
۳
پس از آن آرد را از روی حرارت برداشته، پودر قند و هل را اضافه میكنیم و پس از خوب مخلوط كردن میگذاریم تا كمی از حرارت آن كم شود، سپس روی سطح صافی لایه نازكی حلوا را پهن كرده،...
۸
مواد اصلی
پودر نارگیل
به مقدار لازم
خلال پسته
۱/۳ پیمانه
گردو خرد شده
۱/۳ پیمانه
هل
۱ قاشق چای خوری
پودر قند
۱۲۵ گرم
کره
۱۲۵ گرم
آرد نخودچی
۲۵۰ گرم
طرز تهیهحلوا آجیلی
درجه سختی
زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۶۰
دقیقه
۱
ابتدا آرد نخودچی را داخل تابه نچسب ریخته، روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب آن را هم میزنیم تا طلایی رنگ شود، سپس آن را ۲بار الك میكنیم.
۲
كره را در ظرفی جداگانه ریخته، میگذاریم تا داغ شود، سپس آرد را به آن اضافه كرده و تفت میدهیم تا به رنگ قهوه ای روشن شود.
۳
پس از آن آرد را از روی حرارت برداشته، پودر قند و هل را اضافه میكنیم و پس از خوب مخلوط كردن میگذاریم تا كمی از حرارت آن كم شود، سپس روی سطح صافی لایه نازكی حلوا را پهن كرده،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.