- ارسالیها
- 11,235
- پسندها
- 5,542
- امتیازها
- 60,919
- مدالها
- 23
- نویسنده موضوع
- #1
مجموعه : آموزش انواع غذاها
راهنمای کامل درست کردن آلبالو خشکه
در این فصل برای فصول سرما میتوانید با خشک کردن آلبالو این میوه بسیار خوش مزه را داشته باشید ابتدا آلبالوها را بشویید یک فویل داخل سینی توستر بکشید آلبالوها را بریزید با درجه 125، 10 دقیقه زمان بدهید حرارت ببینند بعد به صورت مداوم زیر و رو کنید و با نمکدان و به صورت تدریجی نمک بپاشید حدودا 2 ساعتی طول میکشد تا بپزد و پوست آن چروک شود.
یک کم آبدار باشد بهتر هست.
نمک آن را در چند مرحله آخر تست میکنیم به ذائقه خود ما بستگی دارد.
آلبالوهای نارس تلخ میشوند پس حتما انها را جدا...
راهنمای کامل درست کردن آلبالو خشکه
در این فصل برای فصول سرما میتوانید با خشک کردن آلبالو این میوه بسیار خوش مزه را داشته باشید ابتدا آلبالوها را بشویید یک فویل داخل سینی توستر بکشید آلبالوها را بریزید با درجه 125، 10 دقیقه زمان بدهید حرارت ببینند بعد به صورت مداوم زیر و رو کنید و با نمکدان و به صورت تدریجی نمک بپاشید حدودا 2 ساعتی طول میکشد تا بپزد و پوست آن چروک شود.
یک کم آبدار باشد بهتر هست.
نمک آن را در چند مرحله آخر تست میکنیم به ذائقه خود ما بستگی دارد.
آلبالوهای نارس تلخ میشوند پس حتما انها را جدا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.