متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی ❤کیک قلب سورپرایز❤

  • نویسنده موضوع Sepideh.T
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 213
  • کاربران تگ شده هیچ

Sepideh.T

کاربر برتر
سطح
30
 
ارسالی‌ها
2,443
پسندها
18,978
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #1
در این مطلب می خوام طرز تهیه کیک قلب سورپرایز را بهتون آموزش بدم. این کیک فوق العاده زیبا و جذاب می تونه یه سورپرایز هیجان انگیز واسه روز ولنتاین یا روز عشق باشه. درست کردن این کیک یه کمی پیچیده و زمان بره اما باید اعتراف کنم نتیجه کار به قدری شگفت انگیزه که به زحمت درست کردنش می ارزه.




کیک قلب سورپرایز






  • مواد لازم برای کیک قلب سورپرایز
    • آرد گندم 1/5 پیمانه
    • تخم مرغ درشت 4 عدد
    • شکر 1 پیمانه
    • پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
    • روغن مایع 1/4 پیمانه
    • آب ولرم 1/4 پیمانه
    • وانیل 1 قاشق چای خوری
    • بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
    • شکلات تخته ای 250 گرم
 

Sepideh.T

کاربر برتر
سطح
30
 
ارسالی‌ها
2,443
پسندها
18,978
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه کیک قلب سورپرایز



مرحله اول: درست کردن کیک شیفون شکلاتی


– ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید و اجازه دهید به خوبی گرم شود.



– قالب سیلیکونی قلب سورپرایز را با استفاده از روغن جامد یا کره به خوبی چرب کنید. سپس مقداری پودر کاکائو روی آن بپاشید.



– یک کاسه متوسط بردارید. مقدار سه قاشق غذاخوری از آرد گندم را بردارید و کناری بگذارید، در واقع این سه قاشق را از مقدار اولیه آرد کم می کنیم. باقی مانده آرد را به همراه پودر کاکائو و بیکینگ پودر داخل کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را سه بار الک کنید.


– در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها را به همراه شکر، به مدت 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا زمانی که رنگ آن کرم شود و حالت کشداری پیدا کند.


– سپس مقدار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Sepideh.T

کاربر برتر
سطح
30
 
ارسالی‌ها
2,443
پسندها
18,978
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #3
مرحله دوم: درست کردن قالب شکلاتی

– برای درست کردن قالب شکلاتی کیک قلب سورپرایز ،ابتدا شکلات تخته ای را در یک کاسه خرد کنید. سپس به روش بن ماری یعنی با استفاده از حرارت غیرمستقیم آن را آب کنید. در صورت تمایل می توانید برای آب کردن شکلات تخته ای از مایکروفر استفاده کنید ولی لازم است که هر 30 ثانیه کاسه را از مایکروفر خارج کنید و شکلات را هم بزنید، این کار مانع از سوختن شکلات می شود. هم چنین دقت کنید که به هیچ عنوان به شکلات آب نخورد زیرا موجب خمیری شدن آن می شود.


– حالا قالب سیلیکونی قلب سورپرایز را بردارید. در اینجا نیازی به چرب کردن قالب نیست. بیش از نیمی از شکلات آب شده را داخل قالب بریزید سپس با قلم مو آن را پخش کنید تا به خوبی تمام سطح قالب به شکلات آغشته شود. بهتر است لبه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
192
عقب
بالا