غذای سنتی خاگینه مغزدار تبریزی

  • نویسنده موضوع زهرا.عین
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 184
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,878
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
خاگینه مغزدار تبریز یکی از انواع دسر خوشمزه و مقوی به شمار می رود که مناسب ماه مبارک رمضان است. مهمترین نکته در تهیه خاگینه این است که باید دمای خاگینه و شربتش متضاد باشند. یعنی شربت را وقتی درست کردید بهتر است در یخجال بگذارید. وقتی کاملا خنک شد، روی خاگینه بریزید تا خمیر نشود. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این دسر خوشمزه آشنا شوید.

خاگینه مغزدار تبریزی + طرز تهیه
 
امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
21/1/20
ارسالی‌ها
1,378
پسندها
6,878
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه شربت خاگینه:

برای تهیه شربت خاگینه ابتدا نصف پیمانه شکر و نصف پیمانه آب و یک چهارم پیمانه گلاب و ۲ دانه هل و یک کم زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید اجازه بدهید مقداری غلیظ شود؛ و بگذارید خنک شود می‌توانید آن را داخل یخچال قرار بدهید.

طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی:

برای تهیه خاگینه ۲ عدد تخم مرغ و یک کم وانیل را با همزن خوب بزنید و بعد ۲ قاشق غذاخوری پر ماست سفت و ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید و یک قاشق بکینگ پودر اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. تابه را روی حرارت گرم کنید و روغن بریزید وقتی روغن داغ شد نصف مواد خاگینه را داخل تابه بریزید و در آن را ببندید وقتی یه کم خودش را گرفت یک مقدار مغز گردو خرد شده بریزید و روی آن پودر دارچین بپاشید و بعد بقیه مواد خاگینه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهرا.عین

موضوعات مشابه

عقب
بالا