غذا غذا | ترفندهای تهیه کوفته تبریزی مجلسی و بزرگ بدون ترک و وا رفتن

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
7
 
ارسالی‌ها
389
پسندها
902
امتیازها
5,563
مدال‌ها
8
محل سکونت
. ۱۶ .مشهد
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #11
مرحله سوم: گوشت کوفته را ورز دهید
بعد از چرخ کردن گوشت با مواد کوفته، آن را در یک کاسه بریزید و سبزی کوفته، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه (و در صورت نیاز آرد نخودچی) را به گوشت اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه آن را ورز دهید تا مایه کوفته تبریزی کاملا منسجم شود. (علت اصلی ترک خوردن کوفته تبریزی ورز ندادن گوشت به اندازه کافی است.) روی ظرف را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال گذارید تا بیشتر خودش را بگیرد.
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
7
 
ارسالی‌ها
389
پسندها
902
امتیازها
5,563
مدال‌ها
8
محل سکونت
. ۱۶ .مشهد
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #12
مرحله چهارم: سس کوفته تبریزی را درست کنید
در فاصله استراحت کردن مایه کوفته، اگر می‌خواهید داخل کوفته‌ها، تخم مرغ آبپز بگذارید، تخم مرغ‌ها را در مقداری آب روی حرارت آبپز کنید. ۲ تا ۳ پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک خرد کنید.

در یک قابلمه مناسب یا در یک تابه با عمق زیاد، مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیازها را در قابلمه بریزید و تفت دهید. بعد از کاراملی و چیپسی شدن پیازها، رب گوجه (طرز تهیه رب گوجه) را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
7
 
ارسالی‌ها
389
پسندها
902
امتیازها
5,563
مدال‌ها
8
محل سکونت
. ۱۶ .مشهد
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #13
مرحله پنجم: سس کوفته را بجوشانید
در این مرحله از طرز تهیه کوفته تبریزی ساده و شکم پر، تره و مرزه خرد شده، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زعفران دم کرده و کمی نمک به سس کوفته اضافه کنید. مواد را تفت دهید و سپس به اندازه ۳ تا ۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی (بسته به اندازه ظرف و اندازه کوفته‌ها) آب جوش در قابلمه بریزید. اجازه دهید سس روی حرارت متوسط بماند و کمی غلیظ شود.
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
7
 
ارسالی‌ها
389
پسندها
902
امتیازها
5,563
مدال‌ها
8
محل سکونت
. ۱۶ .مشهد
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #14
مرحله ششم: کوفته تبریزی را فرم دهید
به اندازه‌ای که می‌خواهید کوفته‌ها را درست کنید (برخی افراد کوفته‌ها را به اندازه یک پرتقال بزرگ یا متوسط و برخی هم کوچک‌تر در نظر می‌گیرند، اگر می‌خواهید داخل کوفته تبریزی یک تخم‌ مرغ بگذارید حتما اندازه کوفته را به اندازه یک پرتقال بزرگ در نظر بگیرید) گوشت بردارید و آن را گرد کنید.

حالا به آرامی وسط گوشت را باز کنید و مواد میانی کوفته را به اندازه دلخواه در آن بگذارید. می‌توانید داخل هر کوفته یک عدد تخم مرغ آب‌پز بدون پوست که خوب پخته و سفت شده هم بگذارید. کوفته را ببندید و دوباره گرد کنید. تا تمام شدن مواد این کار را تکرار کنید. (در آموزش دستور کوفته تبریزی این نکته بسیار مهم است که حتما اندازه کوفته‌ها یکسان باشد تا کوفته‌ها با هم و در یک زمان بپزند.)
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
7
 
ارسالی‌ها
389
پسندها
902
امتیازها
5,563
مدال‌ها
8
محل سکونت
. ۱۶ .مشهد
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #15
هفتم: کوفته تبریزی را بپزید:

بعد از آماده کردن کوفته‌های خام، شعله زیر تابه یا قابلمه را کم کنید تا سس در حال قل خوردن نباشد. کوفته‌ها را به آرامی در سس بگذارید. میزان سس باید به قدری باشد که کوفته‌ها تا نیمه یا حدود ۲/۳ آنها در سس باشد. کوفته تبریزی را روی شعله ملایم گاز بپزید تا خوب بپزد و جا بیفتد. برای وا نرفتن احتمالی کوفته درب قابلمه را باز بگذارید.
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
7
 
ارسالی‌ها
389
پسندها
902
امتیازها
5,563
مدال‌ها
8
محل سکونت
. ۱۶ .مشهد
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #16
مرحله آخر: کوفته تبریزی را سرو کنید:

بعد از نیم ساعت به آرامی کوفته‌ها را برگردانید تا هر دو طرف کوفته‌ها، کاملا به سس و چاشنی کوفته آغشته شده و بپزند. کوفته‌ها که آماده شدند، شعله را خاموش کنید. کوفته تبریزی را با ترشی لیته، سیر ترشی، سبزی خوردن و نان سنگک میل کنید.
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
7
 
ارسالی‌ها
389
پسندها
902
امتیازها
5,563
مدال‌ها
8
محل سکونت
. ۱۶ .مشهد
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #17
طرز تهیه کوفته تبریزی با مرغ هم مرسوم است. برای درست کردن کوفته تبریزی با مرغ به جای گوشت چرخ کرده از گوشت مرغ و حتی گوشت بوقلمون هم می‌توانید استفاده کنید.
برای طرز تهیه کوفته تبریزی با گوشت و مرغ، از مخلوط گوشت گوساله و مرغ چرخ کرده استفاده کنید تا چربی آن متعادل شود.
نکات مهم:

کوفته تبریزی ممکن است وا برود. برای مشاهده نکات مهم برای وا نرفتن و سفت نشدن کوفته تبریزی به مقاله آن مراجعه کنید.
در روش پخت کوفته تبریزی مثل اغلب غذاهای ایرانی پیاز داغ مجلسی یکی از خوشمزه‌ترین اجزای غذا است. برای داشتن یک پیاز داغ مجلسی حرفه‌ای و ترد و سبک و چیپسی برای غذاهایی مثل آش نذری یا کوفته تبریزی باید برخی نکات را رعایت کنید. برای خواندن این جزییات روی لینک مطلب پیاز داغ مجلسی کلیک کنید.
طرز تهیه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~
عقب
بالا