- نویسنده موضوع
- مدیر
- #11
مرحله سوم: گوشت کوفته را ورز دهید
بعد از چرخ کردن گوشت با مواد کوفته، آن را در یک کاسه بریزید و سبزی کوفته، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه (و در صورت نیاز آرد نخودچی) را به گوشت اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه آن را ورز دهید تا مایه کوفته تبریزی کاملا منسجم شود. (علت اصلی ترک خوردن کوفته تبریزی ورز ندادن گوشت به اندازه کافی است.) روی ظرف را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال گذارید تا بیشتر خودش را بگیرد.
بعد از چرخ کردن گوشت با مواد کوفته، آن را در یک کاسه بریزید و سبزی کوفته، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه (و در صورت نیاز آرد نخودچی) را به گوشت اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه آن را ورز دهید تا مایه کوفته تبریزی کاملا منسجم شود. (علت اصلی ترک خوردن کوفته تبریزی ورز ندادن گوشت به اندازه کافی است.) روی ظرف را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال گذارید تا بیشتر خودش را بگیرد.