طرز تهیه
۱. سینه مرغ را به صورت کبابی سرخ میکنیم سپس آنرا خرد میکنیم.
۲. مرغ را داخل یک کاسه متوسط میریزیم و سس مایونز، خردل و سرکه را روی آن ریخته و آنها را مخلوط میکنیم. سپس آنها را با کمی فلفل مزهدار میکنیم.
۳. اسفناج را کمی تفت داده و بخار پز میکنیم.
۴. اسفناج و هویج را وسط نان ترتیلا و یا لواش قرار میدهیم. سپس مخلوط مرغ را روی آنها میریزیم. سپس نان را رول میکنیم و آنرا داخل ورق کاهی میپیچیم. سپس آنرا با چاقو از وسط برش میدهیم و برای مدت ۱ شب داخل یخچال گذاشته و سپس سرو میکنیم.