غذای مدرن طرز تهیه ساندویچ تست بادمجان

  • نویسنده موضوع FAEZEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 194
  • کاربران تگ شده هیچ

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته خانواده
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
17/2/22
ارسالی‌ها
433
پسندها
845
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
ساندویچ تست بادمجان , طرز تهیه ساندویچ تست بادمجان , دستور پخت ساندویچ تست بادمجان
مواد لازم برای ۲ نفر
نان تست سبوس دار۲ عدد
بادمجان۱ عدد کوچک
کدو۱ عدد کوچک
گوجه۱ عدد
پنیر خامه ای۲ قاشق غذا خوری
پنیر ورقه ای۳ ورق
فلفل دلمه قرمز۱ عدد بزرگ
پیاز سرخ شده۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری سرخ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FAEZEH ASADYAN

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته خانواده
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
17/2/22
ارسالی‌ها
433
پسندها
845
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه شاندویچ خوشمزه بادمجان در ابتدای کار، بادمجان ها را به صورت نواری برش می زنیم و سپس در آب و نمک می گذاریم تا تلخی آن گرفته شود. در این فاصله سس را حاضر می کنیم. فلفل دلمه ای را روی شعله اجاق گاز کباب می کنیم.

مرحله دوم​

سپس در پلاستیک می گذاریم تا بخار کند و پوشت آن راحت تر جدا شود. سپس درون غذا ساز می ریزی. پیاز سرخ کرده و مغز گردو و سیر و نمک و فلفل و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و میکس می کنیم تا به صورت پوره در آید.

مرحله سوم​

سپس نان تست را برداشته و یک طرف نان را به صورت یکدست سس می مالیم. در ادامه یک طرف دیگر آن را با پنیر خامه ای به صورت کامل پوشش می دهیم. بادمجان ها را از آب نمک در آورده و روی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FAEZEH ASADYAN
عقب
بالا