فال شب یلدا

بیوگرافی بیوگرافی شخصیت هاگوارتز| روبیوس هاگرید

• نویسنده موضوع ASaLi_Nh8ay
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 279
  • کاربران تگ شده هیچ

ASaLi_Nh8ay

کاربر خبره
سطح
7

ارسالی‌ها
6,189
پسندها
17,401
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7
  • نویسنده موضوع
آیا امکان دارد که ارتباط قوی‌ای میان نیوت و هاگرید با به اشتراک گذاشتن شیفتگیشان به جانوران جادویی شکل بگیرد؟ شباهت‌های قابل توجهی میان نیوت و هاگرید وجود دارد. هر دو در هاگوارتز احساس بیگانگی می‌کردند، هر دو از مدرسه اخراج شدند و هر دو فکر می‌کنند که جامعه‌ی جادوگری برداشت اشتباهی از زیبایی جانوران جادویی کرده است.

از آنجایی که اکثر ما با هری پاتر بزرگ شده‌ایم، سرگرمی جالبیست که ارتباطی میان کتاب‌های هری پاتر و فیلم جانوران شگفت‌انگیز پیدا کنیم. در حالی که بسیاری از طرفداران دوست دارند که نیوت با هاگرید جوان در جانوران شگفت‌انگیز برخوردی داشته باشد، من فکر نمی‌کنم که آن‌ها نظر مشابه و مشترکی درباره‌ی رویکردشان در برخورد با جانوران داشته باشند. علاوه بر این من فکر می‌کنم که نیوت از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ASaLi_Nh8ay

ASaLi_Nh8ay

کاربر خبره
سطح
7

ارسالی‌ها
6,189
پسندها
17,401
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7
  • نویسنده موضوع
1565030641577.png

در کتاب جانوران شگفت‌انگیز و زیستگاه آن‌ها آمده است که "اژدهای دندانه‌دار نروژی این روزها یکی از کمیاب‌ترین نژادهای اژدها است". از همان فیلم اول جانوران شگفت‌انگیز برایمان واضح است که نیوت به صورت جدی سعی در حفاظت از گونه‌های در خطر انقراض دارد.

وقتی جیکوب برای اولین بار به داخل چمدان نیوت پا می‌گذارد و با گرافورن‌ها (Graphorn) مواجه می‌شود، نیوت می‌گوید، "آن‌ها آخرین جفت از نژادشان هستند که وجود دارد. اگر من برای نجات آن‌ها اقدام نمی‌کردم، احتمالا پایانی برای گرافورن‌ها می‌شد... برای همیشه".

نیوت احتمالا نا امید می‌شد اگر می‌فهمید هاگرید بعنوان کسی که ادعا می‌کند جانوران را دوست دارد، خودخواهانه سعی دارد جانوری در معرض خطر را...

امضا : ASaLi_Nh8ay

Arefeh.h

گوینده آزمایشی
سطح
31

ارسالی‌ها
1,964
پسندها
25,770
امتیازها
51,373
مدال‌ها
35
1588749813528.png
روبیوس هاگرید (هگرید) از شخصیت‌های تخیلی مجموعه داستان‌های هری پاتر نوشتهٔ جی.کی.رولینگ است. او شکاربان و نگهبان موجودات جنگل ممنوعه مدرسه جادوگری هاگوارتز است و مدتی استاد درس نگهداری از موجودات جادویی نیز بوده است. روبیوس سابقاً دانش‌آموز هاگوارتز بوده که در سال سوم او را اخراج کردند.در زمان هرج و مرج در کتاب یادگاران مرگ وی فراری می شود.
روبیوس در لاتین به معنی "قرمز" است. هاگرید در اساطیر یونان خدایی بود که از کوه المپ بیرون انداخته شد. اما زئوس موافقت کرد که در آنجا بماند و از حیوانات مواظبت کند.

وی در جشن کریسمس (نوعی جشن شب که برای قهرمانان داستان ترتیب داده شد) با شخصی به نام مادام ماکسیم...

آخرین ویرایش
امضا : Arefeh.h