- ارسالیها
- 6,189
- پسندها
- 17,401
- امتیازها
- 78,373
- مدالها
- 7
- نویسنده موضوع
آیا امکان دارد که ارتباط قویای میان نیوت و هاگرید با به اشتراک گذاشتن شیفتگیشان به جانوران جادویی شکل بگیرد؟ شباهتهای قابل توجهی میان نیوت و هاگرید وجود دارد. هر دو در هاگوارتز احساس بیگانگی میکردند، هر دو از مدرسه اخراج شدند و هر دو فکر میکنند که جامعهی جادوگری برداشت اشتباهی از زیبایی جانوران جادویی کرده است.
از آنجایی که اکثر ما با هری پاتر بزرگ شدهایم، سرگرمی جالبیست که ارتباطی میان کتابهای هری پاتر و فیلم جانوران شگفتانگیز پیدا کنیم. در حالی که بسیاری از طرفداران دوست دارند که نیوت با هاگرید جوان در جانوران شگفتانگیز برخوردی داشته باشد، من فکر نمیکنم که آنها نظر مشابه و مشترکی دربارهی رویکردشان در برخورد با جانوران داشته باشند. علاوه بر این من فکر میکنم که نیوت از...
از آنجایی که اکثر ما با هری پاتر بزرگ شدهایم، سرگرمی جالبیست که ارتباطی میان کتابهای هری پاتر و فیلم جانوران شگفتانگیز پیدا کنیم. در حالی که بسیاری از طرفداران دوست دارند که نیوت با هاگرید جوان در جانوران شگفتانگیز برخوردی داشته باشد، من فکر نمیکنم که آنها نظر مشابه و مشترکی دربارهی رویکردشان در برخورد با جانوران داشته باشند. علاوه بر این من فکر میکنم که نیوت از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.