- ارسالیها
- 1,715
- پسندها
- 16,127
- امتیازها
- 40,573
- مدالها
- 20
- نویسنده موضوع
- #1
تیمی از دانشمندان مواد غذایی دانشگاه ملی سنگاپور (NUS) در مطالعه اخیرشان از یک فرآیند تخمیر جدید برای تبدیل خلاقانه نانهای اضافی به نوشیدنی غنی شده با میکروارگانیسمهای مناسب روده استفاده کردند.
به گزارش ایسنا و به نقل از تک اکسپلوریست، نانهایی که در نانواییها یا فروشگاههای مواد غذایی اضافه میآیند یک مشکل عمده زباله محسوب میشوند، در حالی که برخی از نانهای فروخته نشده به موسسات خیریه اهدا میشوند، بیشتر آنها به عنوان خوراک حیوانات فروخته میشوند.
اکنون به دنبال مطالعات صورت گرفته در دانشگاه ملی سنگاپور (NUS) نوشیدنی جدیدی ارائه شده که کمی شیرین است و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.