- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
به نقل از عصر ایران تخم مرغ یکی از اجزا ثابت در بسیاری از دستورالعمل های غذایی در جهان است و اگر به این ماده غذایی آلرژی نداشته باشید، احتمالا به میزان زیاد آن را مصرف می کنید. جدا از مصرف مستقیم به صورت نیمرو در صبحانه، پخته در سالاد ناهار یا در وعده شام، تخم مرغ در بسیاری از خوراکی های آماده از بستنی تا مایونز، غذاهای پخته و پاستاهای تازه نیز وجود دارد. با این وجود، مقدار تخم مرغ استفاده شده در این خوراکی ها معمولا قابل نادیده گرفته شدن است و فواید یا مضرات بالقوه آن احتمالا تاثیر چشمگیری به همراه نخواهند داشت.
اگر خود تخم مرغ را به میزان زیاد مصرف می کنید، چه به صورت سرخ شده، پخته، آب پز و غیره، ممکن است متوجه برخی فواید که از مواد مغذی موجود در این ماده غذایی سرچشمه می گیرند و...
اگر خود تخم مرغ را به میزان زیاد مصرف می کنید، چه به صورت سرخ شده، پخته، آب پز و غیره، ممکن است متوجه برخی فواید که از مواد مغذی موجود در این ماده غذایی سرچشمه می گیرند و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.