متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا شامی هویج اصفهانی

✰ Taniya ✰

رفیق جدید انجمن
سطح
0
 
ارسالی‌ها
51
پسندها
42
امتیازها
73
  • نویسنده موضوع
  • #1
شامی هویج یکی از غذاهای محلی و خوشمزه اصفهان است که با یک سس خوش‌طعم و معطر درست می‌شود.

شامی هویج


شامی هویج غذای لذیذ و پرطرفدار اصفهانی است که با نان یا برنج سرو می‌شود. البته می‌توان این شامی را به عنوان یک غذای آماده ساندویچی هم مصرف کرد. طرز تهیه شامی هویج را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه شامی هویج



  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • هویج متوسط: ۳ عدد
  • سیب‌زمینی: ۲ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • آرد نخودچی: ۱۲۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • آب: ۲ لیوان
  • سرکه: ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • نعناع: یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل قرمز،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ✰ Taniya ✰

✰ Taniya ✰

رفیق جدید انجمن
سطح
0
 
ارسالی‌ها
51
پسندها
42
امتیازها
73
  • نویسنده موضوع
  • #2
شامی هویج اصفهانی


طرز تهیه شامی هویج

سیب‌زمینی، هویج و یک عدد پیاز را پوست گرفته و ریز رنده کنید.

سپس گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ و آرد نخودچی را به مواد افزوده و با هم مخلوط کنید.

مقدار مناسبی نمک، فلفل قرمز، دارچین و زردچوبه به مایه شامی اضافه کرده و با دست مواد را خوب ورز دهید.

در تابه‌ای کمی روغن مخصوص سرخ کردنی ریخته، روی شعله بگذارید تا داغ شود.

از مایه شامی به اندازه کف دست برداشته و فرم دهید؛ سپس دو طرف شامی را در روغن سرخ کنید تا مغزپخت و طلایی شود.

وقتی سرخ کردن شامی‌ها تمام شد، آنها را کنار گذاشته و سس مخصوص را آماده کنید.

یک عدد پیاز را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ✰ Taniya ✰
عقب
بالا