- ارسالیها
- 51
- پسندها
- 42
- امتیازها
- 73
- نویسنده موضوع
- #1
شامی هویج یکی از غذاهای محلی و خوشمزه اصفهان است که با یک سس خوشطعم و معطر درست میشود.
شامی هویج غذای لذیذ و پرطرفدار اصفهانی است که با نان یا برنج سرو میشود. البته میتوان این شامی را به عنوان یک غذای آماده ساندویچی هم مصرف کرد. طرز تهیه شامی هویج را در مجله دلتا بخوانید.
مواد لازم تهیه شامی هویج
شامی هویج غذای لذیذ و پرطرفدار اصفهانی است که با نان یا برنج سرو میشود. البته میتوان این شامی را به عنوان یک غذای آماده ساندویچی هم مصرف کرد. طرز تهیه شامی هویج را در مجله دلتا بخوانید.
مواد لازم تهیه شامی هویج
- گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
- هویج متوسط: ۳ عدد
- سیبزمینی: ۲ عدد
- پیاز: ۲ عدد
- آرد نخودچی: ۱۲۰ گرم
- تخممرغ: ۲ عدد
- رب گوجهفرنگی: ۴ قاشق سوپخوری
- آب: ۲ لیوان
- سرکه: ۳ قاشق غذاخوری
- شکر: یک قاشق غذاخوری
- نعناع: یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل قرمز،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.