غذای سنتی شامی ترش

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 110
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,095
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1646194823690.png


مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
گوجه فرنگی۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
گشنیز۱ قاشق غذاخوری
جعفری۱ قاشق غذاخوری
نعناع خشک۱ قاشق چایخوری
آب نارنج½ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
 

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,095
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه شامی ترش رشتی ابتدا پیاز را رنده می کنیم و آب اضافی اش را با فشار دست می گیریم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم​

در این مرحله گشنیز و جعفری را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه نعناع خشک و آرد نخودچی به کاسه می افزاییم. در ادامه مایه شامی را با دست به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه ورز می دهیم تا کاملا منسجم چسبناک شود.



مرحله سوم​

در این مرحله روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه شامی استراحت کند. پس از گذشت یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
2
بازدیدها
69
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
164
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
174
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
155
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
152
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
183
عقب
بالا