- تاریخ ثبتنام
- 9/3/20
- ارسالیها
- 1,785
- پسندها
- 16,041
- امتیازها
- 40,573
- مدالها
- 26
سرمای ناگهانی به منظور یخبندان نیستمن مشکلم دقیقا با یه تیکه از حرف شماست
ما سرمایش ناگهانی تو اون موقع نداشتیم!
حتی چند درجهام میشه به طور ناگهان پایین بیاد
سرمای ناگهانی به منظور یخبندان نیستمن مشکلم دقیقا با یه تیکه از حرف شماست
ما سرمایش ناگهانی تو اون موقع نداشتیم!
-تغییرات آبو هوایی بعد از برخورد شهاب سنگ در زمین چگونه بود آیا مثبت بود یا منفی؟
جواب دادم تو متن
تغییرات ثابت و قابل اندازه گیری نبودن
-انقراض دایناسورها آیا دال براین دارد که گونهای مقاوم نبوده و ما انسان از آنها گونههای سازگارتری هستیم؟
بله. در برابر تغییرات جوی مقاوم نبوده اما سازگاری چیزی نیست که شما بتونین با مقاومت مقایسهش کنین!
انسانهای اون زمان چون از لحاظ فناوری و علم پیشرفته نبودند احتمالا از طبیعت شکست میخوردند، اما اگر این اتفاقات در این دوره می افتاد، همونجوری که ما الان انتخاب طبیعی رو شکست دادیم باز هم اینکارو میکردیم و به احتمال زیاد زنده...
شما تعریفتون از سازش غلطهببنید ما سازش پیدا میکنیم
مثلا حدود هزاران شهاب سنگ بوده که از مدار زمین عبور کرده
این یعنی خطر
ما احتمال این خطر میبینیم
پس خودمون رو سازگار میکنیم
تا شرایطی که پیش میاد به طور احتمال
حیات رو نابود نکنه
باز هم حرفاتون تناقض دارهسرمای ناگهانی به منظور یخبندان نیست
حتی چند درجهام میشه به طور ناگهان پایین بیاد
خب بحث اینجاست که این تغییر اگر زیاد بوده، با توجه به ساختار متابولیکی جانوران خونسرد، باید همه رو از بین می برده! ولی ما هنوزم مارمولک میبینیم. پس تغییر زیاد نبوده.خب همین تغییر ناگهانی
که هنوز به نظرم نمیشه گفت یخبندان
یا سرد شدن چند درجهای
باعث بوجود اومدن گونه های مختلف شده
این که گونههای بسیار کم تری بجز این حیوانات در اون زمان زندگی میکردن.
ولی با این تغییر از پناه گاه خودشون بیرون اومدن
و شروع کردن به تولید مثل
و این که این تغییر باعث رشد گوناگونی گونه ها شد
ببینید دایناسور ها بخاطر جثه بزرگ و کمبود غذا شرایط محیطی و.... از بین رفتن و شهاب سنگ هم تیر اخر بوده یه جورایی تغییرات زیاد نبوده که بصورت یعخبندان باشه ولی باز هم تغییری بوده!خب بحث اینجاست که این تغییر اگر زیاد بوده، با توجه به ساختار متابولیکی جانوران خونسرد، باید همه رو از بین می برده! ولی ما هنوزم مارمولک میبینیم. پس تغییر زیاد نبوده.
و اگر این تغییرات زیاد نبوده، چرا دایناسور ها و بسیاری از موجودات غول پیکر منقرض شدن؟
درود بر شماببینید دایناسور ها بخاطر جثه بزرگ و کمبود غذا شرایط محیطی و.... از بین رفتن و شهاب سنگ هم تیر اخر بوده یه جورایی تغییرات زیاد نبوده که بصورت یعخبندان باشه ولی باز هم تغییری بوده!
ما الان پرندگان رو میبینیم، تبار دانیاسور ها پرندگان هستند و از بین نرفتند
درستهدرود بر شما
منم می خواستم به همین برسین
۱) تغییرات جوی بوده ولی به مقدار اندک
۲) شهاب سنگ فقط شده قوز بالا قوز وگرنه تغییراتی که اونموقع بوده، خودشون میتونستن دایناسور ها رو از بین ببرن
حالا اختلاف نظر ما فقط یه جاست
شما گفتین انسان سازش پیدا کرده و من گفتم نکرده
(جواب سوال ۲ چالش)
ما متاسفانه هنوز اختلاف داریم!درسته
من میگم انسان ها سازش پیدا کردن، با خطراتی که روبهرو شدند
منظور از سازش این که تو بخاطر محیط خودت رو تغییر بدی
مثلا اگر سه گونه جاندار مختلف مانند درخت گاج و گرگ و انسان را از منطقه معتدله به منطقه سرد سیر عرضهای جغرافیایی بالاتر منتقل کنیم، درخت کاج ، کلروفیل بیشتری در برگهای خود انباشته میکند تا جذب بهتر و بیشتر از محیط دارنده نور کمتر مقدور گردد. گرگ تعداد تارهای پشم خود را در واحد سطح بدن و همچنین طول آنها را بیشتر میکند و بالاخره در پوست میزان ملانین ، رنگدانههای پوست ، کاهش مییابد و رنگ بدن روشن میشود تا جذب پرتوهای فرابنفش و سنتز ویتامین D آسان گردد.ما متاسفانه هنوز اختلاف داریم!
میشه یه نمونه از سازش انسان ها رو نام ببرین تا من ببینم دیدگاه من با شما چهقدر تفاوت داره؟