- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
به گزارش بهداشت نیوز، اما به گفته مرکز کنترل و پیشگیری بیماریهای ایالات متحده، تا به حال هیچ شواهدی از اثربخشی نمک، سرکه یا آبلیمو برای ضدعفونی کردن مواد غذایی تازه به دست نیامده است. به توصیه این مرکز و همینطور سازمان بهداشت جهانی برای شستن میوهها و سبزیجات، شستوشوی آنها زیر آب روان و تمیز کافی است.
همچنین برای شستوشوی سطح برخی سبزیجاتی که پوستهای ناهموار و آلودهتری دارند مانند سیبزمینی، بهتر است از برسهای شستوشو کمک گرفته شود.سازمان بهداشت جهانی تأکید دارد که به هیچ عنوان از مواد شوینده و شیمیایی برای شستوشوی میوهها و سبزیهای تازه نباید استفاده کرد. اما اگر همچنان نگران هستید بهتر است از محلولهای مخصوص برای این کار استفاده کنید و از استفاده از سایر مواد شوینده بپرهیزید...
همچنین برای شستوشوی سطح برخی سبزیجاتی که پوستهای ناهموار و آلودهتری دارند مانند سیبزمینی، بهتر است از برسهای شستوشو کمک گرفته شود.سازمان بهداشت جهانی تأکید دارد که به هیچ عنوان از مواد شوینده و شیمیایی برای شستوشوی میوهها و سبزیهای تازه نباید استفاده کرد. اما اگر همچنان نگران هستید بهتر است از محلولهای مخصوص برای این کار استفاده کنید و از استفاده از سایر مواد شوینده بپرهیزید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.