پزشکی بدترین روش برای ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات

  • نویسنده موضوع فاطم
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 140
  • کاربران تگ شده هیچ

فاطم

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
18/2/19
ارسالی‌ها
6,987
پسندها
45,938
امتیازها
96,873
مدال‌ها
28
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
به گزارش بهداشت نیوز، اما به گفته مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های ایالات متحده، تا به حال هیچ شواهدی از اثربخشی نمک، سرکه یا آبلیمو برای ضدعفونی کردن مواد غذایی تازه به دست نیامده است. به توصیه این مرکز و همین‌طور سازمان بهداشت جهانی برای شستن میوه‌ها و سبزیجات، شست‌وشوی آنها زیر آب روان و تمیز کافی است.

همچنین برای شست‌وشوی سطح برخی سبزیجاتی که پوست‌های ناهموار و آلوده‌تری دارند مانند سیب‌زمینی، بهتر است از برس‌های شست‌وشو کمک گرفته شود.سازمان بهداشت جهانی تأکید دارد که به هیچ عنوان از مواد شوینده و شیمیایی برای شست‌وشوی میوه‌ها و سبزی‌های تازه نباید استفاده کرد. اما اگر همچنان نگران هستید بهتر است از محلول‌های مخصوص برای این کار استفاده کنید و از استفاده از سایر مواد شوینده بپرهیزید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا