- ارسالیها
- 578
- پسندها
- 891
- امتیازها
- 6,273
- مدالها
- 9
- نویسنده موضوع
- #1
- شیر 2 و 1/2 پیمانه
- نشاسته گل 2 قاشق غذاخوری سرپر
- کره 20 گرم
- شکر 1/2 پیمانه
- وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- مغز پسته مقداری (اختیاری)
- پودر نارگیل برای تزیین
طرز تهیه لوکوم شیر
1- ابتدا نشاسته گل را داخل شیر سرد حل کرده و از صافی رد کنید. سپس شکر را نیز به این ترکیب بیافزایید. مخلوط را روی گاز با حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید.
2- ترکیب شیر، نشاسته و شکر را آنقدر حرارت دهید تا به غلظت مناسب رسیده و بوی خامی نشاسته از بین برود. در این مرحله عجله نکنید و شعله را بالا نکشید. زیرا در این صورت این ترکیب خیلی زود غلیظ می شود، در حالی که نشاسته همچنان مزه خامی می دهد.
3- وقتی مخلوط لوکوم شیر به غلظتی شبیه به فرنی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش