- ارسالیها
- 578
- پسندها
- 891
- امتیازها
- 6,273
- مدالها
- 9
- نویسنده موضوع
- #1
مرنگ فرانسوی :
مواد لازم مرنگ فرانسوی :
طرز تهیه مرنگ فرانسوی :
ابتدا تخم مرغ را در محیط خانه نگه دارید تا به دمای محیط برسند، سپس سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک و عاری از هر گونه چربی بریزید و هم بزنید تا سفیده کف کند. سپس تارتار یا آبلیمو یا نمک اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا زمانیکه سفیده کمی پف کند و فرم بگیرد.
در این مرحله وانیل شکری یا...
مواد لازم مرنگ فرانسوی :
سفیده تخم مرغ | 2 عدد (60 گرم) |
پودرقند یا شکر دانه ریز | 150 گرم (3/4 پیمانه) |
تارتار | 1/8 قاشق چایخوری |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
رنگ ژله ای | دلخواه به میزان لازم |
طرز تهیه مرنگ فرانسوی :
ابتدا تخم مرغ را در محیط خانه نگه دارید تا به دمای محیط برسند، سپس سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک و عاری از هر گونه چربی بریزید و هم بزنید تا سفیده کف کند. سپس تارتار یا آبلیمو یا نمک اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا زمانیکه سفیده کمی پف کند و فرم بگیرد.
در این مرحله وانیل شکری یا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.