طرز تهیه مرنگ ( شیرینی پفکی )

  • نویسنده موضوع ღReyhaneღ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 158
  • کاربران تگ شده هیچ

ღReyhaneღ

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
27/7/19
ارسالی‌ها
580
پسندها
896
امتیازها
6,273
مدال‌ها
9
سطح
8
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مرنگ فرانسوی :


مواد لازم مرنگ فرانسوی :



سفیده تخم مرغ2 عدد (60 گرم)
پودرقند یا شکر دانه ریز150 گرم (3/4 پیمانه)
تارتار1/8 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
رنگ ژله ایدلخواه به میزان لازم




طرز تهیه مرنگ فرانسوی :


ابتدا تخم مرغ را در محیط خانه نگه دارید تا به دمای محیط برسند، سپس سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک و عاری از هر گونه چربی بریزید و هم بزنید تا سفیده کف کند. سپس تارتار یا آبلیمو یا نمک اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا زمانیکه سفیده کمی پف کند و فرم بگیرد.


در این مرحله وانیل شکری یا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ღReyhaneღ
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] |SAGHAR|
عقب
بالا