نغمه سلیمانی کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 253 پسندها 7,792 امتیازها 21,133 مدالها 13 7/1/21 #31 از همه: ترجیح میدی با اونی ازدواج کنی که دوستش داری یا اونی که دوستت داره؟! امضا : نغمه سلیمانی
نغمه سلیمانی کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 253 پسندها 7,792 امتیازها 21,133 مدالها 13 7/1/21 #32 sogol~R گفت سوال از همه: خجالتآورترین فکری که تو ذهنت کردی چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... نمیگم که امضا : نغمه سلیمانی
نغمه سلیمانی کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 253 پسندها 7,792 امتیازها 21,133 مدالها 13 7/1/21 #33 YALDA گفت سوال از همه! چرا انسانها با وجودیکه عقل و شعور دارند اما گاهی به مانند یک بی شعور رفتار می کنند؟ کلیک کنید تا باز شود... خودشون و میزنن به بی شعوری:/ امضا : نغمه سلیمانی
YALDA گفت سوال از همه! چرا انسانها با وجودیکه عقل و شعور دارند اما گاهی به مانند یک بی شعور رفتار می کنند؟ کلیک کنید تا باز شود... خودشون و میزنن به بی شعوری:/
نغمه سلیمانی کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 253 پسندها 7,792 امتیازها 21,133 مدالها 13 7/1/21 #34 زهرا ادیب گفت سوال دلت از کی پره؟ کلیک کنید تا باز شود... یکی از رفیقام که تازه دارم به اون آدم بدجنس درونش پی میبرم امضا : نغمه سلیمانی
زهرا ادیب گفت سوال دلت از کی پره؟ کلیک کنید تا باز شود... یکی از رفیقام که تازه دارم به اون آدم بدجنس درونش پی میبرم
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 672 پسندها 7,863 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 18 7/1/21 #35 I'M_TANHA گفت سوال همگانی بدترین دروغتون؟ کلیک کنید تا باز شود... وقتی شارژ وای فای مون تموم شده بود گفتم من فیلم دانلود نکردم. sogol~R گفت سوال از همه: خجالتآورترین فکری که تو ذهنت کردی چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... وقتی بچه بودم توی ذهنم با یه پسری ازدواج کردم. بعد اینو هی تصور میکردم که مثلا من خجالت میکشیدم و بقیشم دیگه نگم بهتره MahSa°m3 گفت سواال اینه چرا حجاب و یع سریا ننگ میدونن کلیک کنید تا باز شود... چون فکر میکنند کار بیهودهایه و ارزش خانم بودن نمیدونن یعنی چی! Mahyar.A_W گفت چرا بعضیا عادت کردن ایمان دیگران رو به مسخره بگیرن؟! کلیک کنید تا باز شود... خب معلومه! چون به دین و ایمان تو اعتقاد... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Mahtab Rezayat
I'M_TANHA گفت سوال همگانی بدترین دروغتون؟ کلیک کنید تا باز شود... وقتی شارژ وای فای مون تموم شده بود گفتم من فیلم دانلود نکردم. sogol~R گفت سوال از همه: خجالتآورترین فکری که تو ذهنت کردی چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... وقتی بچه بودم توی ذهنم با یه پسری ازدواج کردم. بعد اینو هی تصور میکردم که مثلا من خجالت میکشیدم و بقیشم دیگه نگم بهتره MahSa°m3 گفت سواال اینه چرا حجاب و یع سریا ننگ میدونن کلیک کنید تا باز شود... چون فکر میکنند کار بیهودهایه و ارزش خانم بودن نمیدونن یعنی چی! Mahyar.A_W گفت چرا بعضیا عادت کردن ایمان دیگران رو به مسخره بگیرن؟! کلیک کنید تا باز شود... خب معلومه! چون به دین و ایمان تو اعتقاد... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Mahtab Rezayat کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 672 پسندها 7,863 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 18 7/1/21 #36 نفرات بعدی: خداکنه همونطور که با مامان بابات رفتار میکنی، بچهت دوبرابر همونطوری باهات رفتار کنه. این براتون دعاست یا نفرین؟ امضا : Mahtab Rezayat
نفرات بعدی: خداکنه همونطور که با مامان بابات رفتار میکنی، بچهت دوبرابر همونطوری باهات رفتار کنه. این براتون دعاست یا نفرین؟
زیر شکوفهها کاربر فعال سطح 17 ارسالیها 1,017 پسندها 7,960 امتیازها 27,673 مدالها 19 8/1/21 #37 •HITA• گفت نفرات بعدی: خداکنه همونطور که با مامان بابات رفتار میکنی، بچهت دوبرابر همونطوری باهات رفتار کنه. این براتون دعاست یا نفرین؟ کلیک کنید تا باز شود... نفرین
•HITA• گفت نفرات بعدی: خداکنه همونطور که با مامان بابات رفتار میکنی، بچهت دوبرابر همونطوری باهات رفتار کنه. این براتون دعاست یا نفرین؟ کلیک کنید تا باز شود... نفرین
RiRa-M گوینده انجمن سطح 26 ارسالیها 2,389 پسندها 18,152 امتیازها 48,373 مدالها 27 8/1/21 #38 •HITA• گفت نفرات بعدی: خداکنه همونطور که با مامان بابات رفتار میکنی، بچهت دوبرابر همونطوری باهات رفتار کنه. این براتون دعاست یا نفرین؟ کلیک کنید تا باز شود... واییی خاک عالم بلا به دور هم نفرینه هم دعا ( بیشتر نفرین :/ ) امضا : RiRa-M
•HITA• گفت نفرات بعدی: خداکنه همونطور که با مامان بابات رفتار میکنی، بچهت دوبرابر همونطوری باهات رفتار کنه. این براتون دعاست یا نفرین؟ کلیک کنید تا باز شود... واییی خاک عالم بلا به دور هم نفرینه هم دعا ( بیشتر نفرین :/ )
RiRa-M گوینده انجمن سطح 26 ارسالیها 2,389 پسندها 18,152 امتیازها 48,373 مدالها 27 8/1/21 #39 سوال از همه .. خز ترین صحنه ای که دیدین چی بوده :/ امضا : RiRa-M
پناه سازگار کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 447 پسندها 5,120 امتیازها 21,973 مدالها 12 8/1/21 #40 R.M:/ گفت سوال از همه .. خز ترین صحنه ای که دیدین چی بوده :/ کلیک کنید تا باز شود... چن تا خ پشت هم! عاشقانههای بچگونه، اینا ک عجیج مجیجن! و در کل صحنههایی که اساتید توش بودن! امضا : پناه سازگار
R.M:/ گفت سوال از همه .. خز ترین صحنه ای که دیدین چی بوده :/ کلیک کنید تا باز شود... چن تا خ پشت هم! عاشقانههای بچگونه، اینا ک عجیج مجیجن! و در کل صحنههایی که اساتید توش بودن!