- ارسالیها
- 2
- پسندها
- 3
- امتیازها
- 0
- نویسنده موضوع
- #1
کنجد - Sesame
کنجد با نام علمی Sesamun indicum ، که به نام های سمسم و جلجان نیز شناخته می شود، گیاهی گل دار از رده ی دولپه ای های پیوسته گلبرگ (سردسته تیره کنجد ها) است که حاوی روغن مفیدی می باشد. دانه ی آن محتوی ۵۵ درصد چربی و ۲۰ درصد پروتئین است که سبب شده تا در مقایسه با محصولات مشابه اعم از بادام زمینی ، سویا و کلزا، به عنوان منبع غنی از اسید های چرب ضروری، پروتئین ها، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و اسید های آمینه به کار رود.
عمده کشورهای تولید کننده کنجد هند ، پاکستان ، سودان ، ایران ، افغانستان ، نیجریه می باشند . ما علاوه بر تامین داخلی میتوانیم انواع برندهای مختلف کنجد را در اختیار شما مشتریان عزیز قرار دهیم.
ویژگی های گیاه کنجد...
کنجد با نام علمی Sesamun indicum ، که به نام های سمسم و جلجان نیز شناخته می شود، گیاهی گل دار از رده ی دولپه ای های پیوسته گلبرگ (سردسته تیره کنجد ها) است که حاوی روغن مفیدی می باشد. دانه ی آن محتوی ۵۵ درصد چربی و ۲۰ درصد پروتئین است که سبب شده تا در مقایسه با محصولات مشابه اعم از بادام زمینی ، سویا و کلزا، به عنوان منبع غنی از اسید های چرب ضروری، پروتئین ها، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و اسید های آمینه به کار رود.
عمده کشورهای تولید کننده کنجد هند ، پاکستان ، سودان ، ایران ، افغانستان ، نیجریه می باشند . ما علاوه بر تامین داخلی میتوانیم انواع برندهای مختلف کنجد را در اختیار شما مشتریان عزیز قرار دهیم.
ویژگی های گیاه کنجد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر