متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مشاوره وسواس کمک به دیگران چیست و چطور بر آن غلبه کنیم؟

• نویسنده موضوع EUROS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 168
  • کاربران تگ شده هیچ

EUROS

کاربر خبره
سطح
35

ارسالی‌ها
3,509
پسندها
32,095
امتیازها
71,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
امروزه در سراسر جهان، وجود مشاوران، روان‌شناسان و مربیان در زندگی، محل کار و تحصیل تبدیل به امری عادی شده است. این تغییرات جدید در زندگی شخصی و کاری، فواید زیادی دارند. یکی از مهم‌ترین این فایده‌ها این است که افراد می‌توانند بدون ترس به نقاط‌ضعف‌شان اعتراف کنند؛ اما آیا داشتن این‌ همه کمک و پشتوانه روحی اثر منفی هم دارد؟ آیا می‌دانستید کمک به دیگران می‌تواند تبدیل به وسواس فکری شود؟ در این مقاله می‌خواهیم مشاوره و هدایت در زندگی شخصی یا کاری را از دید دیگری بررسی کنیم؛ همچنین راهکارهایی برای غلبه بر وسواس کمک به دیگران ارائه می‌دهیم. با ما همراه باشید.
به‌تازگی، در جایی خواندم که فردی گفته بود: «من معتاد مشاوره شده‌ام و عاشق این هستم که پیشرفت دیگران را ببینم.» این نقل‌قول...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : EUROS

EUROS

کاربر خبره
سطح
35

ارسالی‌ها
3,509
پسندها
32,095
امتیازها
71,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
فشار مناسب اعمال کنید

برای غلبه بر وسواس کمک به دیگران پیشرفت آنها را اندازه بگیرید

یکی از شکایت‌های رایجی که از مراجعان می‌شنویم، این است که می‌گویند: «مشاور من به اندازه کافی به من فشار نیاورد. ما فقط در طول جلسه مشاوره حرف می‌زدیم ولی من چالشی احساس نمی‌کردم.»
خیلی از افرادی که در مشاغل مربوط به مشاوره فعالیت می‌کنند، نگران این موضوع‌اند که اگر بیش ‌از‌ حد صادق باشند، رابطه‌شان با مراجع به خطر بیفتد. اغلب مشاوران بهانه می‌آورند و می‌گویند که مطمئن نیستم آنها هنوز برای شنیدن این موضوع آماده باشند.
با وجود اینکه باید در دادن خبرهای بد به افراد محتاط...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : EUROS
عقب
بالا