FATEMEH ASADYAN مدیر بازنشسته سطح 32 ارسالیها 2,216 پسندها 26,172 امتیازها 51,373 مدالها 45 16/3/22 #231 Mobina .E گفت برای محافظت در برابر گرگ های جامعه هوو چی گفتم کلیک کنید تا باز شود... اصلا دیگه قانع شدم ولی چرا سیاه سفیده هوم؟ چرا موهاش بلنده؟ اصلا داره به چی نگاه میکنه هوم؟ امضا : FATEMEH ASADYAN
Mobina .E گفت برای محافظت در برابر گرگ های جامعه هوو چی گفتم کلیک کنید تا باز شود... اصلا دیگه قانع شدم ولی چرا سیاه سفیده هوم؟ چرا موهاش بلنده؟ اصلا داره به چی نگاه میکنه هوم؟
Mobina .E نو ورود سطح 2 ارسالیها 40 پسندها 150 امتیازها 503 مدالها 2 18/3/22 #232 fatemeh21 گفت اصلا دیگه قانع شدم ولی چرا سیاه سفیده هوم؟ چرا موهاش بلنده؟ اصلا داره به چی نگاه میکنه هوم؟ کلیک کنید تا باز شود... کلا من حرفا همه قانع کنندس چون سیاه سفید دوست داره چون فقیره پول نداره موشو کوتاه کنه و به افق خیره شده سوال بعدی!.. امضا : Mobina .E
fatemeh21 گفت اصلا دیگه قانع شدم ولی چرا سیاه سفیده هوم؟ چرا موهاش بلنده؟ اصلا داره به چی نگاه میکنه هوم؟ کلیک کنید تا باز شود... کلا من حرفا همه قانع کنندس چون سیاه سفید دوست داره چون فقیره پول نداره موشو کوتاه کنه و به افق خیره شده سوال بعدی!..
Vana~ پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 40 ارسالیها 13,137 پسندها 33,632 امتیازها 96,874 مدالها 70 18/3/22 مدیرکل #233 Mobina .E گفت کلا من حرفا همه قانع کنندس چون سیاه سفید دوست داره چون فقیره پول نداره موشو کوتاه کنه و به افق خیره شده سوال بعدی!.. کلیک کنید تا باز شود... اصلا دلیل نداره پسر مو ببنده چرا این خنگا داره نگاه می کنه؟ پ ن: ارمیا خفم می کنن امضا : Vana~
Mobina .E گفت کلا من حرفا همه قانع کنندس چون سیاه سفید دوست داره چون فقیره پول نداره موشو کوتاه کنه و به افق خیره شده سوال بعدی!.. کلیک کنید تا باز شود... اصلا دلیل نداره پسر مو ببنده چرا این خنگا داره نگاه می کنه؟ پ ن: ارمیا خفم می کنن
Mobina .E نو ورود سطح 2 ارسالیها 40 پسندها 150 امتیازها 503 مدالها 2 18/3/22 #234 MORF گفت اصلا دلیل نداره پسر مو ببنده چرا این خنگا داره نگاه می کنه؟ پ ن: ارمیا خفم می کنن کلیک کنید تا باز شود... قدرت آرمی رو دست کم نگیر جانم امضا : Mobina .E
MORF گفت اصلا دلیل نداره پسر مو ببنده چرا این خنگا داره نگاه می کنه؟ پ ن: ارمیا خفم می کنن کلیک کنید تا باز شود... قدرت آرمی رو دست کم نگیر جانم
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,260 پسندها 20,384 امتیازها 42,073 مدالها 19 5/5/22 #235 Mobina .E گفت قدرت آرمی رو دست کم نگیر جانم کلیک کنید تا باز شود... لهنتییی کراشه چه ایرادی بگیرم اخه•-• چرا موهاااشو پایین گوجه کردههه شبیه دم گوزن شده////= *میدونم بیربطه*-* امضا : mobina84
Mobina .E گفت قدرت آرمی رو دست کم نگیر جانم کلیک کنید تا باز شود... لهنتییی کراشه چه ایرادی بگیرم اخه•-• چرا موهاااشو پایین گوجه کردههه شبیه دم گوزن شده////= *میدونم بیربطه*-*
Mobina .E نو ورود سطح 2 ارسالیها 40 پسندها 150 امتیازها 503 مدالها 2 7/5/22 #236 mobina84 گفت لهنتییی کراشه چه ایرادی بگیرم اخه•-• چرا موهاااشو پایین گوجه کردههه شبیه دم گوزن شده////= *میدونم بیربطه*-* کلیک کنید تا باز شود... معلومه که کراشه وگرنه مگه میشه مبینا چیز الکی پروف بزاره در رابطه با موهاشم بگم که خفه شو مو به این زیبایی تو عمرت دیدی آخه #شوخی امضا : Mobina .E
mobina84 گفت لهنتییی کراشه چه ایرادی بگیرم اخه•-• چرا موهاااشو پایین گوجه کردههه شبیه دم گوزن شده////= *میدونم بیربطه*-* کلیک کنید تا باز شود... معلومه که کراشه وگرنه مگه میشه مبینا چیز الکی پروف بزاره در رابطه با موهاشم بگم که خفه شو مو به این زیبایی تو عمرت دیدی آخه #شوخی
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,886 پسندها 49,648 امتیازها 96,908 مدالها 161 19/5/22 مدیر #237 Mobina .E گفت معلومه که کراشه وگرنه مگه میشه مبینا چیز الکی پروف بزاره در رابطه با موهاشم بگم که خفه شو مو به این زیبایی تو عمرت دیدی آخه #شوخی کلیک کنید تا باز شود... چرا گوشواره داره؟ امضا : Amin~
Mobina .E گفت معلومه که کراشه وگرنه مگه میشه مبینا چیز الکی پروف بزاره در رابطه با موهاشم بگم که خفه شو مو به این زیبایی تو عمرت دیدی آخه #شوخی کلیک کنید تا باز شود... چرا گوشواره داره؟
•|DADA BUG|• کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 743 پسندها 8,454 امتیازها 30,873 مدالها 21 2/6/22 محروم #238 AMIN-K گفت چرا گوشواره داره؟ کلیک کنید تا باز شود... ۱) چرا چهارتا انگشت داره اون یکی شیشتا. ۲) چرا دوتا شمشیر بسته؟ ۳) چرا شمشیر نگرفته دستش. ۴) که چی دستاشو اون شکلی کرده. ۵) چرا پا نداره. ۶) چرا سر نداره. ۷) چرا بخار دورشه؟ ۸) چرا سیاهه؟ ۹) چرا معلوم نیست کدوم طرفی میره. ۱۰) چرا نصف شده ازش خون نمیاد و... . امضا : •|DADA BUG|•
AMIN-K گفت چرا گوشواره داره؟ کلیک کنید تا باز شود... ۱) چرا چهارتا انگشت داره اون یکی شیشتا. ۲) چرا دوتا شمشیر بسته؟ ۳) چرا شمشیر نگرفته دستش. ۴) که چی دستاشو اون شکلی کرده. ۵) چرا پا نداره. ۶) چرا سر نداره. ۷) چرا بخار دورشه؟ ۸) چرا سیاهه؟ ۹) چرا معلوم نیست کدوم طرفی میره. ۱۰) چرا نصف شده ازش خون نمیاد و... .
Mobina .E نو ورود سطح 2 ارسالیها 40 پسندها 150 امتیازها 503 مدالها 2 2/6/22 #239 AMIN-K گفت چرا گوشواره داره؟ کلیک کنید تا باز شود... چون دوست داره امضا : Mobina .E
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/6/22 #240 ایرادی نداره فقط یکم شبه (تاریکه ) امضا : m.sina