Astoria رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 149 پسندها 2,201 امتیازها 11,713 مدالها 8 22/2/21 #71 negah.arya گفت آدم به گناه میندازه کلیک کنید تا باز شود... پروفت غمگینه انگار خیلی بی حسی یا خدا نگاه ناظر رمانمه هااا ایراد بگیرم به فنا رفتم باییییییی امضا : Astoria
negah.arya گفت آدم به گناه میندازه کلیک کنید تا باز شود... پروفت غمگینه انگار خیلی بی حسی یا خدا نگاه ناظر رمانمه هااا ایراد بگیرم به فنا رفتم باییییییی
Violinist cat❁ نویسنده ادبیات سطح 30 ارسالیها 1,619 پسندها 21,595 امتیازها 43,073 مدالها 28 5/3/21 #72 Diana_nazari گفت پروفت غمگینه انگار خیلی بی حسی یا خدا نگاه ناظر رمانمه هااا ایراد بگیرم به فنا رفتم باییییییی کلیک کنید تا باز شود... منم ناظرم، تازه منتقدم هستم =| پس بهتره ایراد نگیری پروفت انگار یهکم بیکیفیت و محوه امضا : Violinist cat❁
Diana_nazari گفت پروفت غمگینه انگار خیلی بی حسی یا خدا نگاه ناظر رمانمه هااا ایراد بگیرم به فنا رفتم باییییییی کلیک کنید تا باز شود... منم ناظرم، تازه منتقدم هستم =| پس بهتره ایراد نگیری پروفت انگار یهکم بیکیفیت و محوه
Dogoloo نو ورود سطح 0 ارسالیها 0 پسندها 78 امتیازها 103 5/3/21 #73 هیچی ندارم بگم...خب هر کی یه سلیقه ای داره..ایراد بگیرم ینی سلیقشو زیر سوال بردم
Raha~ پرسنل مدیریت مدیر تالار گردشگری سطح 24 ارسالیها 2,087 پسندها 14,637 امتیازها 38,674 مدالها 45 5/3/21 مدیر #74 چشماش يه جوريه امضا : Raha~
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 5/3/21 #75 Diamond:/ گفت چشماش يه جوريه کلیک کنید تا باز شود... پروف به رنگ نمیخوره معلوم نیست آدم تو عکس دختره یا پسر امممم... دیگه چیزی نمیتونم بگم
Diamond:/ گفت چشماش يه جوريه کلیک کنید تا باز شود... پروف به رنگ نمیخوره معلوم نیست آدم تو عکس دختره یا پسر امممم... دیگه چیزی نمیتونم بگم
YASAMAN.RAZIYAN مدیر بازنشسته سطح 22 ارسالیها 3,292 پسندها 13,420 امتیازها 45,473 مدالها 26 5/3/21 #76 paniz.karimi گفت پروف به رنگ نمیخوره معلوم نیست آدم تو عکس دختره یا پسر امممم... دیگه چیزی نمیتونم بگم کلیک کنید تا باز شود... مثلا اگه دخترع نیمرخ بود قشنگ تر بود انقدم که سبزه بیشتر شبه قرمه سبزی شد شوخیدم باوا جدی نگیر امضا : YASAMAN.RAZIYAN
paniz.karimi گفت پروف به رنگ نمیخوره معلوم نیست آدم تو عکس دختره یا پسر امممم... دیگه چیزی نمیتونم بگم کلیک کنید تا باز شود... مثلا اگه دخترع نیمرخ بود قشنگ تر بود انقدم که سبزه بیشتر شبه قرمه سبزی شد شوخیدم باوا جدی نگیر
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 5/3/21 #77 *YASAMAN* گفت مثلا اگه دخترع نیمرخ بود قشنگ تر بود انقدم که سبزه بیشتر شبه قرمه سبزی شد شوخیدم باوا جدی نگیر کلیک کنید تا باز شود... خواهر من اونهمه آبی رو نمیبینی آدم بیشتر فکر میکنه اون تکه از فضا و کهکشان راه شیری هست نه یه گل سرخ وسط فضای مشکی
*YASAMAN* گفت مثلا اگه دخترع نیمرخ بود قشنگ تر بود انقدم که سبزه بیشتر شبه قرمه سبزی شد شوخیدم باوا جدی نگیر کلیک کنید تا باز شود... خواهر من اونهمه آبی رو نمیبینی آدم بیشتر فکر میکنه اون تکه از فضا و کهکشان راه شیری هست نه یه گل سرخ وسط فضای مشکی
Madhklf کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 381 پسندها 5,170 امتیازها 21,773 مدالها 13 5/3/21 #78 چرا از پشت گذاشته؟ جلو نمی شد؟ که من ببینمش؟
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,441 امتیازها 24,773 مدالها 16 5/3/21 #79 Lady Easar گفت چرا از پشت گذاشته؟ جلو نمی شد؟ که من ببینمش؟ کلیک کنید تا باز شود... کیفِ پول چند منظورهی دیجیتال؟
Lady Easar گفت چرا از پشت گذاشته؟ جلو نمی شد؟ که من ببینمش؟ کلیک کنید تا باز شود... کیفِ پول چند منظورهی دیجیتال؟
R.Reyhani مدیر بازنشسته سطح 17 ارسالیها 784 پسندها 8,221 امتیازها 25,273 مدالها 22 5/3/21 #80 paniz.karimi گفت کیفِ پول چند منظورهی دیجیتال؟ کلیک کنید تا باز شود... موهاش رو یکم بیشتر شونه میزد. مگه داره میره عروسی که انقدر بزک دوزک کرده؟! امضا : R.Reyhani
paniz.karimi گفت کیفِ پول چند منظورهی دیجیتال؟ کلیک کنید تا باز شود... موهاش رو یکم بیشتر شونه میزد. مگه داره میره عروسی که انقدر بزک دوزک کرده؟!