غذا طرز تهیه موساکا بادمجان؛ غذای یونانیِ جذاب

  • نویسنده موضوع ¦[☆ Atrin ☆]¦›
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 131
  • کاربران تگ شده هیچ

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
15/11/18
ارسالی‌ها
11,709
پسندها
10,744
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه موساکا بادمجان؛ غذای یونانیِ جذاب

در دستور پخت امروز طرز تهیه موساکا بادمجان یونانی را به شما آموزش می‌دهیم؛ یک غذای خوشمزه و مجلسی که با بادمجان، گوشت و پنیر موزارلا درست می‌شود.
مجله دیجی‌کالا - در دستور پخت امروز طرز تهیه موساکا بادمجان یونانی را به شما آموزش می‌دهیم؛ یک غذای خوشمزه و مجلسی که با بادمجان، گوشت و پنیر موزارلا درست می‌شود و در کشور‌های زیادی محبوب است. موساکا یا موزاکا که تا حدی شبیه گراتن بادمجان است، تاریخچه‌ی پیچیده‌ای دارد. این غذا بیش از همه در یونان معروف است و یکی از غذا‌های اصلی یونانی‌ها شده. از این رو بسیاری بر این عقیده هستند که موساکا یک غذای یونانی است. اما به احتمال زیاد ریشه‌ی این غذا به کشور‌های عربی می‌رسد.
[IMG...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
15/11/18
ارسالی‌ها
11,709
پسندها
10,744
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه

۱. بادمجان‌ها را با ضخامت ۱ سانتی‌متر حلقه حلقه کنید. سپس مقداری نمک روی بادمجان‌ها بپاشید و داخل یک آبکش قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. بعد از ۳۰ دقیقه بادمجان‌ها را با آب گرم بشویید و با دستمال تمیز خشک کنید. دو طرف بادمجان‌ها را با کمی نمک در روغن سرخ کنید و بعد از خارج کردن از تابه روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

سیب زمینی‌ها را با ضخامت نیم سانتی‌متر حلقه حلقه کنید و با آب خنک بشویید. سپس سیب‌زمینی‌های حلقه‌شده را خشک و با کمی نمک در روغن سرخ کنید. قارچ‌ها را هم به همین ترتیب با ضخامت نیم سانتی‌متر خرد و در کمی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

[IMG alt="طرز تهیه موساکا بادمجان؛ غذای یونانیِ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
15/11/18
ارسالی‌ها
11,709
پسندها
10,744
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
۵. برای تهیه کردن سس بشامل، آرد شیرینی‌پزی را در قابلمه روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و سپس کره را به آن بیفزایید. بعد از کره شیر گرم را کم‌کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به یک مایه‌ی روان برسید. سس را روی حرارت ملایم همچنان هم بزنید تا جایی که غلیظ شود. در پایان نمک، فلفل سیاه و پنیر پارمزان را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه موساکا بادمجان؛ غذای یونانیِ خوشمزه


۶. وقتی سس از حرارت افتاد، زرده‌های تخم مرغ را هم کم‌کم اضافه کنید و خیلی سریع با همزن هم بزنید. سس بشامل آماده‌شده را کنار بگذارید.

[IMG alt="طرز تهیه موساکا بادمجان؛ غذای یونانیِ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›
عقب
بالا