متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه‌ی پاناکوتا وانیلی

  • نویسنده موضوع Sara_D
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 218
  • کاربران تگ شده هیچ

Sara_D

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
25
 
ارسالی‌ها
1,318
پسندها
16,615
امتیازها
39,073
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
زمان آماده سازی: ۶۰ دقیقه
زمان پخت: ۶۰ دقیقه
برای چهار نفر
مواد لازم:
  • خامه صبحانه 400 گرم
  • شیر 1 پیمانه
  • پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری
  • شکر 1/2 پیمانه
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • پاناکوتا؛ این دسر جذاب ایتالیایی مدت هاست بین ما ایرانی ها جای خودش را باز کرده و به شدت معروف و پرطرفدار شده است. با این حال هنوز ممکن است این دسر بی نظیر برای برخی ها ناشناخته باشد، پس اول به این مساله میپردازیم که پاناکوتا چیست؟ پاناکوتا یک دسر با طعمی شیرین است که عمدتا از ترکیب خامه و شیر با شکر و ژلاتین تهیه می شود. در این دستور آشپزی ما پاناکوتای وانیلی را توضیح داده ایم که برای روی آن از هر نوع سس میوه ی دلخواهی میتوانید استفاده کنید. اما در حالت کلیپاناکوتا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Sara_D

Sara_D

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
25
 
ارسالی‌ها
1,318
پسندها
16,615
امتیازها
39,073
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
مرحله اول:
برای تهیه پاناکوتا ابتدا یک و یک دوم پیمانه شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود ولی مراقب باشید نجوشد.

مرحله دوم:
وقتی شیر گرم شد مقداری از آن را (حدودا یک پیمانه یا کمتر) روی بخار کتری یا سماور یا… قرار دهید (روش بن ماری) و به آرامی و کم کم پودر ژلاتین را به شیر اضافه کنید. به سرعت بهم بزنید تا پودر ژلاتین گلوله نشود و به خوبی با شیر مخلوط گردد.gelatin.jpg
 
امضا : Sara_D

Sara_D

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
25
 
ارسالی‌ها
1,318
پسندها
16,615
امتیازها
39,073
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
مرحله پنجم:
حالا مخلوط خامه و شکر را به قابلمه ی شیر روی حرارت ملایم اضافه کنید، وانیل را بیفزایید و به خوبی بهم بزنید تا یک دست شود.
مرحله ششم:
وقتی مایع یک دستی حاصل شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مایع را در ظرف سرو یا قالب مورد نظرتان بریزید. کمی که خنک تر شد آن را در یخچال بگذارید تا ببندد و سفت شود.
cream.jpgpannacota2.jpg
 
امضا : Sara_D

Sara_D

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
25
 
ارسالی‌ها
1,318
پسندها
16,615
امتیازها
39,073
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
مرحله هفتم:
برای تهیه سس میوه روی پاناکوتا، میوه های مورد نظرتان را از قبل در فریزر بگذارید تا یخ بزنند. سپس میوه های یخ زده را با دو قاشق غذاخوری پودر قند در مخلوط کن یا میکسر بریزید تا یک دست شوند. سس شما حاضر است. موقع سرو روی پاناکوتا بریزید و نوش جان کنید.پاناکوتا-وانیلی.jpg
 
امضا : Sara_D

Sara_D

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
25
 
ارسالی‌ها
1,318
پسندها
16,615
امتیازها
39,073
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
نکات کلیدی تهیه پاناکوتا وانیلی
-در تهیه این دسر دو نکته مهم ممکن است باعث دردسر شود: 1- بریدن شیر موقع مخلوط کردن با ژلاتین 2- گلوله شدن ژلاتین در دسر. به همین دلیل ما در این دستور تهیه، مقداری شیر را با پودر ژلاتین روی حرارت مخلوط کردیم تا هم پودر ژلاتین به خوبی در شیر حل شود. هم شیر هنگام مخلوط کردن با ژلاتین نبرد.

پاناکوتا با خامه خیلی خوشمزه می شود پس در صورت امکان خامه را از دستور حذف نکنید و با شیر یا ماست جایگزین نکنید.

-همانطور که گفتیم، از ترکیب پاناکوتا با ژله دسرهای شگفت انگیزی میتوان تهیه کرد که یکی از آن ها دسر پاناکوتا با ژله انار است. شما با خلاقیت و هنر آشپزی خودتان این دو نوع دسر را به هر شکلی که بخواهید میتوانید با هم ترکیب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Sara_D
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] .ARMIN

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا