- ارسالیها
- 6
- پسندها
- 9
- امتیازها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز ۴ عدد متوسط
خلال بادام ½ پیمانه
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
آبغوره یا آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
کاری و پودر هل به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
دستور پخت پیچاق قیمه
مرحله اول
برای تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی ابتدا خلال بادام را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یک کاسه حاوی آب می خیسانیم تا نرم شود، سپس آنرا آبکشی می کنیم و روی دستمال حوله ای پهن می کنیم تا کاملا خشک شود.
مرحله دوم
در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را اضافه می کنیم. پس از اینکه کره آب شد، خلال بادام را به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر