- ارسالیها
- 3,232
- پسندها
- 10,919
- امتیازها
- 39,473
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
حسین ثوری در گفتوگو با میزان، در خصوص شروع تمرینات تیم ملی بوکس اظهار داشت: خدا را شکر شرایط بوکسورهای المپیکی خوب است و پس از مدتها تعطیلی، شروع مجدد تمرینات باعث ایجاد انگیزه و نشاط شده است. هرچند که ما عادت به برگزاری اردو با نفرات زیاد داریم و سوت و کور بودن سالن کمی آزاردهنده است.
وی افزود: طی هماهنگیهای صورت گرفته مجوز حضور دو بوکسور به عنوان حریف تمرینی را هم گرفتیم تا المپینها حداقل در اردو رقیب تمرینی داشته باشند و از بوکسورهایی که در این شرایط به تیم ملی کمک میکنند نهایت تشکر را دارم.
رییس فدراسیون بوکس درباره شرایط اعزام تیم ملی به مسابقات برونمرزی تصریح کرد: تا جایی که من میدانم از زمان شیوع کرونا در کشورمان، هیچ فدراسیونی نتوانسته تورنمنت تدارکاتی برای تیم ملی در...
وی افزود: طی هماهنگیهای صورت گرفته مجوز حضور دو بوکسور به عنوان حریف تمرینی را هم گرفتیم تا المپینها حداقل در اردو رقیب تمرینی داشته باشند و از بوکسورهایی که در این شرایط به تیم ملی کمک میکنند نهایت تشکر را دارم.
رییس فدراسیون بوکس درباره شرایط اعزام تیم ملی به مسابقات برونمرزی تصریح کرد: تا جایی که من میدانم از زمان شیوع کرونا در کشورمان، هیچ فدراسیونی نتوانسته تورنمنت تدارکاتی برای تیم ملی در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.