- ارسالیها
- 561
- پسندها
- 3,088
- امتیازها
- 17,473
- مدالها
- 11
- نویسنده موضوع
مجید تابشنژاد در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درمورد پیروزی تیمش در هفته دوم رقابتهای لیگ برتر والیبال باشگاههای کشور مقابل تیم آذرباتری ارومیه اظهار داشت: بازی در ارومیه همیشه سخت است. آنها معمولاً تیمهای خوبی را روانه مسابقات لیگ برتر میکنند. آذرباتری هم از جمله تیمهای خوب و جنگنده لیگ امسال است.
وی ادامه داد: از عملکرد شاگردانم بسیار رضایت دارم، چون توانستند یک پیروزی خارج از خانه را کسب کنند و به این ترتیب دومین پیروزی خود را هم به دست آوردیم. شاگردانم خیلی خوب ظاهر شدند و تنها در ست سوم کمی حریف را دست کم گرفتند، اما در مجموع فکر میکنم بازی بسیار خوبی را شاهد بودیم.
سرمربی تیم والیبال شهرداری ورامین، عنوان کرد: ما قهرمان لیگ هستیم و باید از عنوان قهرمانی خود دفاع...
وی ادامه داد: از عملکرد شاگردانم بسیار رضایت دارم، چون توانستند یک پیروزی خارج از خانه را کسب کنند و به این ترتیب دومین پیروزی خود را هم به دست آوردیم. شاگردانم خیلی خوب ظاهر شدند و تنها در ست سوم کمی حریف را دست کم گرفتند، اما در مجموع فکر میکنم بازی بسیار خوبی را شاهد بودیم.
سرمربی تیم والیبال شهرداری ورامین، عنوان کرد: ما قهرمان لیگ هستیم و باید از عنوان قهرمانی خود دفاع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.