سلام! به انجمن رمان نویسی یک رمان خوش آمدید.

جهت استفاده از امکانات مجموعه ثبت نام کنید.

یا ثبت‌نام

تابش نژاد: پیروزی در ارومیه ارزشمند بود/ نباید تیمی را دست کم بگیریم

• نویسنده موضوع F-_-Ti.M
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 86

F-_-Ti.M

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
سطح
12

تاریخ ثبت‌نام
22/8/19
ارسالی‌ها
561
پسندها
3,088
امتیازها
17,473
مدال‌ها
11
مجید تابش‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درمورد پیروزی تیمش در هفته دوم رقابت‌های لیگ برتر والیبال باشگاه‌های کشور مقابل تیم آذرباتری ارومیه اظهار داشت: بازی در ارومیه همیشه سخت است. آنها معمولاً تیم‌های خوبی را روانه مسابقات لیگ برتر می‌کنند. آذرباتری هم از جمله تیم‌های خوب و جنگنده لیگ امسال است.

وی ادامه داد: از عملکرد شاگردانم بسیار رضایت دارم، چون توانستند یک پیروزی خارج از خانه را کسب کنند و به این ترتیب دومین پیروزی خود را هم به دست آوردیم. شاگردانم خیلی خوب ظاهر شدند و تنها در ست سوم کمی حریف را دست کم گرفتند، اما در مجموع فکر می‌کنم بازی بسیار خوبی را شاهد بودیم.

سرمربی تیم والیبال شهرداری ورامین، عنوان کرد: ما قهرمان لیگ هستیم و باید از عنوان قهرمانی خود دفاع کنیم. همین موضوع فشار مضاعفی روی دوش ما می‌گذارد. نباید هیچ تیمی را دست کم بگیریم. تیم آذرباتری با وجود اینکه بازیکنان جوانی در ترکیب خود داشت، اما بسیار هماهنگ ظاهر شد و فکر می‌کنم در هفته‌های آینده بهتر هم بشود.

تابش‌نژاد گفت: ما هم تمرینات آماده‌سازی خوبی را پشت سر گذاشتیم، اما تغییرات زیادی در ترکیب خود داشتیم. بازیکنان برای رسیدن به هماهنگی کافی نیازمند زمان هستند که این موضوع هم مرا نگران نمی‌کند، چون این شرایط تقریباً برای تمام تیم‌های دیگر هم وجود دارد.

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا