پزشکی چه غذاهایی را نباید باهم بخوریم؟

  • نویسنده موضوع Gԋαȥαʅ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 394
  • کاربران تگ شده هیچ

Gԋαȥαʅ

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
5/12/17
ارسالی‌ها
1,639
پسندها
1,775
امتیازها
17,973
مدال‌ها
2
سطح
6
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
همه‌ی ما گاهی مواد غذایی‌ متفاوتی را با هم مصرف می‌کنیم که شاید خوردن‌شان همراه با هم، مناسب نباشد. منظورمان مواد اولیه‌‌ای که برای پختن انواع غذاها با هم ترکیب می‌شوند نیست. در واقع منظور آن دسته از خوراکی‌هایی هستند که نباید در کنار هم خورده شده و با هم وارد معده شوند. این دسته از خوراکی‌ها می‌توانند باعث ناراحتی شما شوند و مشکلات جدی برای بدن به‌وجود آورند.

با ما همراه باشید، می‌خواهیم ببینیم چه غذاهایی را نباید با هم بخوریم تا بدن‌مان دچار مشکل نشود.


مسئله‌ی مهمی که ترکیب غذاها در بدن را دچار مشکل می‌کند، مدت زمان هضم آنهاست. برای هضم برخی مواد غذایی زمان زیادی لازم است اما برخی دیگر زودهضم هستند. به‌طور متوسط، هضم میوه‌ها ۳۰ تا ۶۰ دقیقه زمان می‌برد. اما هضم سبزیجات، غلات و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Gԋαȥαʅ

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
5/12/17
ارسالی‌ها
1,639
پسندها
1,775
امتیازها
17,973
مدال‌ها
2
سطح
6
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
۱. میوه همراه یا بعد از غذا
meal7.jpg


از آنجایی‌ که عملکرد میوه‌ها شبیه قند‌هاست پس زود هضم هستند. در حالی که‌ عموما پروتئین‌ها و کربوهیدرات‌ها، دیر هضم می‌شوند. وقتی میوه‌ها را همراه غذا یا بعد از آنها می‌خوریم؛ زودتر از غذا هضم می‌شوند و در معده تخمیر می‌شوند و همان‌جا باقی می‌مانند. این فرایند منجر به نفخ و ناراحتی معده می‌شود.

باتاچاریا (Bhattacharya) یکی از مشاورین سلامت در نیویورک، دلایل دیگری را برای اجتناب از خوردن میوه‌ها همراه یا بعد از غذاها، عنوان می‌کند. او می‌گوید: «در واقع طبق آنچه آیورودا می‌گوید؛ هضم قندها آسان‌ نیست، چرا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Gԋαȥαʅ

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
5/12/17
ارسالی‌ها
1,639
پسندها
1,775
امتیازها
17,973
مدال‌ها
2
سطح
6
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
۲. هر نوع پروتئین حیوانی با انواع نشاسته
meal1.jpg


شنیدن این مورد احتمالا به مذاق ما ایرانی‌ها و البته خیلی از افراد خوش نخواهد آمد. واقعیت این است که خوردن هر نوع پروتئین حیوانی با انواع مواد خوراکی نشاسته‌دار، ترکیب غذایی مناسبی برای معده‌ی ما نیست. به این معنی که، خوردن برنج با گوشت‌های انواع خورشت یا خوراک مرغ و خوردن مرغ و سیب‌زمینی برای هضم بد است. خوردن این دو نوع خوراکی به‌طور توأمان، باعث تولید شیره‌های گوارشی متفاوت می‌شود که همدیگر را خنثی می‌کنند و باعث بروز مشکل در فرآیند هضم می‌شوند. نکته‌ی اصلی این است که این اتفاق باعث باقی ماندن مواد غذایی در معده و تخمیر آنها، در نتیجه تولید گاز معده و روده می‌شود و نفخ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Gԋαȥαʅ

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
5/12/17
ارسالی‌ها
1,639
پسندها
1,775
امتیازها
17,973
مدال‌ها
2
سطح
6
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
۳. چربی‌ها همراه بعضی غذاها
meal5.jpg


در این مورد ابتدا چند غذا را برای شما مثال می‌زنیم سپس به دلایل نامناسب بودن این ترکیبات می‌پردازیم.

  • زیتون با نان
  • تُن‌ ماهی با مایونز
  • گوشت سرخ‌شده در روغن‌های گیاهی
درباره‌ی این نوع ترکیب مواد غذایی باید به این نکته اشاره کنیم که شما با خوردن این دو نوع مواد غذایی با هم، در واقع بیش از یک نوع چربی را در بدن به جان هم می‌اندازید و این اتفاق، کار را برای فرایند هضم مشکل می‌کند. در این حالت فقط کافی است یک نوع پروتئین هم مصرف کنید تا فرآیند هضم آن‌قدر کند شود که کبد از پس آن برنیاید. در صورت بروز این اتفاق، فرایند هضم می‌تواند دردناک باشد و برای معده بسیار سخت خواهد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Gԋαȥαʅ

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
5/12/17
ارسالی‌ها
1,639
پسندها
1,775
امتیازها
17,973
مدال‌ها
2
سطح
6
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
۴. مایعات همراه غذا
meal4.jpg


اگر جزو کسانی هستید که عادت دارید با غذا نوشیدنی‌هایی مثل آب، نوشابه یا آب‌میوه میل کنید بهتر است در این عادت خود تجدید نظر داشته باشید. این مورد شامل خوردن چای بلافاصله بعد از غذا هم می‌شود. نوشیدنی‌ها ممکن است کمک کنند غذا از گلوی‌تان راحت‌تر پایین برود اما مشکل آنجایی آغاز می‌شود که وقتی آب یا مایعات دیگر وارد معده می‌شوند مستقیما وارد سیستم گوارش می‌شوند و شیره‌ها و آنزیم‌های گوارشی را رقیق می‌کنند و این بدان معناست که بدن کار سخت‌تری برای فرآیند هضم در پیش خواهد داشت. غذا باید مدت زمان بیشتری در معده بماند تا دوباره همه‌ چیز برای هضم آماده شود و این ماندن غذا در معده باعث نفخ می‌شود که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Gԋαȥαʅ

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
5/12/17
ارسالی‌ها
1,639
پسندها
1,775
امتیازها
17,973
مدال‌ها
2
سطح
6
 
  • نویسنده موضوع
  • #6
۵. دو نوع غذای سرشار از پروتئین با هم
تجمع پروتئین و بالا رفتن آن در دستگاه گوارش، تجزیه‌ی این مواد و روند هضم را بسیار طولانی می‌کند. این طولانی شدن هزینه‌ی سنگینی برای دستگاه گوارش دارد و تمام انرژی بدن را می‌گیرد. در آیورودا هم گفته می‌شود که باید از خوردن انواع گوشت با هم، مثل گوشت قرمز و ماهی اجتناب کنید.

بهتر است گوشت را در آخر وعده‌ی غذایی خود میل کنید و غذایتان را با سبزیجات و پروتئین‌های سبک‌تر آغاز کنید. باتاچاریا می‌گوید: «گوشت باید از همه دیرتر مصرف شود تا حرارت بدن به میزان کافی بالا رفته باشد و بتواند گوشت را هضم کند. هرگز بیش از ۱۰ دقیقه بین خوردن غذاهایی که گوشت دارند مکث نکنید چون حرارت بدن پایین می‌آید. اگر دو نوع منبع پروتئین مصرف می‌کنید بهتر است همراه آنها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Gԋαȥαʅ

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
5/12/17
ارسالی‌ها
1,639
پسندها
1,775
امتیازها
17,973
مدال‌ها
2
سطح
6
 
  • نویسنده موضوع
  • #7
۷. موز و شیر
meal2.jpg


هر چند همه‌ی ما فکر می‌کنیم که خوردن یک لیوان شیرموز میان‌وعده‌ی جذابی است اما در واقع برعکس است. خیلی از کارشناسان تغذیه معتقدند که این ترکیب خوراکی بسیار سنگین است و بسیاری از آنها حتی معتقدند که این ترکیب می‌تواند بدن را مسموم کند. البته این موضوع هنوز محل مناقشه است اما حتی فارغ از این نکته، ترکیب این دو نوع خوراکی‌ هم، همان مشکلات قبلی را برای بدن ایجاد می‌کند یعنی مدت طولانی در معده باقی می‌ماند تا هضم شود که البته هضم بسیار دشواری هم خواهد داشت.

در صورتی‌ که تمایل زیادی به خوردن شیرموز دارید بهتر است حداقل دقت کنید؛ موزی که استفاده می‌کنید کاملا رسیده باشد.

۸. ماست و میوه‌های ترش
هر چند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Gԋαȥαʅ

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
5/12/17
ارسالی‌ها
1,639
پسندها
1,775
امتیازها
17,973
مدال‌ها
2
سطح
6
 
  • نویسنده موضوع
  • #8
۹. ترکیبات گوجه فرنگی همراه با سس پاستا
meal6.jpg


این ترکیب هم همان‌طور که خودتان می‌دانید ظاهرا محبوبیت زیادی دارد چون خیلی‌ها دوست دارند پاستا را با کچاب یا سس‌های با پایه‌ی گوجه فرنگی میل کنند. خوردن این ترکیب به این دلیل خوب نیست که گوجه فرنگی یک خوراکی اسیدی است و بهتر است همراه با نشاسته خورده نشود. از طرفی بسیاری از کارشناسان معتقدند که بهتر است مواد غذایی اسیدی با هیچ نوع کربوهیدراتی مصرف نشود. چون ترکیب این مواد در بدن نیاز به انرژی زیادی برای هضم دارد و بدن را خسته و فرسوده می‌کند.

سایت چطور
 

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا