- ارسالیها
- 3,232
- پسندها
- 10,919
- امتیازها
- 39,473
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
به گزارش خبرورزشی، محمود فکری بعد از خروج از باشگاه استقلال در جمع خبرنگاران پیرامون نشستی که با مسئولان باشگاه استقلال برگزار کرد، اظهار داشت: همکاری من با باشگاه نساجی تمام شده و مذاکراتی را با باشگاه استقلال داشتهایم. عصر امروز جلسهای با هیئت مدیره خواهیم داشت که انشاءالله به نتیجه برسیم، اما هنوز به جمعبندی نهایی نرسیدیم.
وی افزود: من قراردادی را که با باشگاه نساجی داشتم به دلیل اشتباه خودم نخواندم و حالا باید تاوان اشتباه خودم را بدهم. باید پنج برابر قراردادم با باشگاه نساجی را پرداخت کنم و انشاءالله پول قراردادم را میگیرم و به نساجی پرداخت میکنم.
سرمربی مستعفی تیم فوتبال نساجی تأکید کرد: سال گذشته که با نساجی قرارداد بستم، مدیریت باشگاه نساجی به من اعلام کرد اگر پیشنهادی...
وی افزود: من قراردادی را که با باشگاه نساجی داشتم به دلیل اشتباه خودم نخواندم و حالا باید تاوان اشتباه خودم را بدهم. باید پنج برابر قراردادم با باشگاه نساجی را پرداخت کنم و انشاءالله پول قراردادم را میگیرم و به نساجی پرداخت میکنم.
سرمربی مستعفی تیم فوتبال نساجی تأکید کرد: سال گذشته که با نساجی قرارداد بستم، مدیریت باشگاه نساجی به من اعلام کرد اگر پیشنهادی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.