- ارسالیها
- 3,232
- پسندها
- 10,919
- امتیازها
- 39,473
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
خبرورزشی/ مهدی همدانی؛ سرانجام سکوت سرمربی آسیایی استقلال در گفتگو با خبرورزشی شکست و نامجومطلق که از بسیاری مسائل رنجیدهخاطر بود، با صراحت پیرامون وضعیت استقلال و اتفاقاتی که در قطر برای این تیم رخ داد، با ما به گفتگو نشست. حرفهایی بسیار صریح و البته خواندنی...
ماجرای صبحانه
در مورد این داستان که بعضی از بازیکنان استقلال ساعت ۱۱ ظهر تازه صبحانه میخوردند، باید انصاف را رعایت کرد و گفت شرایط صبحانه خوردن بازیکنان در دوران آقای استراماچونی هم همینطور بود. من از خودم نمیگویم بلکه در این رابطه سؤال کردم و به من گفتند در دوران آقای استرا هم همینگونه بود. به خاطر بحث کرونا صبحانهها را پشت درِ اتاق بچهها میگذاشتند. برنامه غذایی ما توسط آقای دکتر ستوده تنظیم شده بود. این شرایط از...
ماجرای صبحانه
در مورد این داستان که بعضی از بازیکنان استقلال ساعت ۱۱ ظهر تازه صبحانه میخوردند، باید انصاف را رعایت کرد و گفت شرایط صبحانه خوردن بازیکنان در دوران آقای استراماچونی هم همینطور بود. من از خودم نمیگویم بلکه در این رابطه سؤال کردم و به من گفتند در دوران آقای استرا هم همینگونه بود. به خاطر بحث کرونا صبحانهها را پشت درِ اتاق بچهها میگذاشتند. برنامه غذایی ما توسط آقای دکتر ستوده تنظیم شده بود. این شرایط از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.