متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مطالب جالب نوجوان ۲.۵ متری که غول پاکستان لقب گرفته است

• نویسنده موضوع Alie.Z
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 131
  • کاربران تگ شده هیچ

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
غول پاکستان

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، قد بلند یک نوجوان پاکستانی موجب شده تا او در ۲۱ سالگی «غول محلی» لقب بگیرد. «موداسیر گوجار» که ۲.۵ متر قد دارد در حال آموزش برای تبدیل شدن به بلندقدترین بازیکن کریکت در جهان است. او که ۲۱ سال سن دارد در یک تیم کریکت محلی با نام «لاهور قلندرز» بازی می‌کند و آرزو دارد تا روزی عضو تیم ملی کریکت پاکستان شود
این نوجوان که که دارای سه برادر و یک خواهر است در یک خانواده پاکستانی با قدی متوسط بدنیا آمد. با این که پدر این نوجوان، هاشم محمد و مادرش پروین از قدی متوسط به طول حدود ۱.۵ برخوردارند،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Alie.Z

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
نوجوان ۲.۵ متری پاکستانی که غول پاکستان لقب گرفته است
نوجوان ۲.۵ متری پاکستانی که غول پاکستان لقب گرفته است

موداسیر در این باره می‌گوید: «من بلندقدترین دانش آموز در مدرسه و همچنین در بین همسایگان هستم. هنگامی که تنها ۱۰ ساله بودم بیش از ۱.۸۲ سانتی متر قد داشتم، اما حالا که در دوره متوسطه تحصیل می‌کنم بیش از ۷ فوت قد دارم. در دوران بچگی همه چیز معمولي بود، اما در دوران مدرسه من از سوی همکلاسی‌ها و هم مدرسه‌ای هایم بخاطر قد بلندم مورد آزار قرار می‌گرفتم.»

[IMG alt="نوجوان ۲.۵ متری پاکستانی که غول پاکستان لقب گرفته...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Alie.Z