- ارسالیها
- 3,232
- پسندها
- 10,919
- امتیازها
- 39,473
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
به گزارش خبرورزشی، بعد از ماجرای بشار رسن و شجاع خلیلزاده، کمال کامیابینیا نیز دیگر بازیکنی بود که از ساعاتی قبل شایعات مربوط به فسخ قراردادش شدت گرفت. در این خصوص برخی در فضای مجازی با انتشار شایعاتی در اینباره مدعی شدند که این بازیکن با ارسال نامهای به باشگاه فرصت هشت روزه برای تسویه حساب داده که در غیر این صورت با درخواست فسخ او همراه خواهد شد.
کامیابینیا با ابراز بیاطلاعی نسبت به این موضوع میگوید: وقتی از تمرین برگشتم با توجه به فشاری که بود استراحت کردم و وقتی بیدار شدم با انبوهی از فحاشی مواجه شدم. منبع را که دنبال کردم دیدم مربوط به شایعه درخواست جداییام است. واقعا نمیدانم باید چه بگویم. متاسفانه در فضای مجازی شایعه میسازند و برخی از شرایط کنونی باشگاه سواستفاده میکنند...
کامیابینیا با ابراز بیاطلاعی نسبت به این موضوع میگوید: وقتی از تمرین برگشتم با توجه به فشاری که بود استراحت کردم و وقتی بیدار شدم با انبوهی از فحاشی مواجه شدم. منبع را که دنبال کردم دیدم مربوط به شایعه درخواست جداییام است. واقعا نمیدانم باید چه بگویم. متاسفانه در فضای مجازی شایعه میسازند و برخی از شرایط کنونی باشگاه سواستفاده میکنند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.