فاطمه مقاره رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 64 پسندها 626 امتیازها 3,713 28/10/20 نویسنده موضوع محروم #1 خب از اسمش مشخصه چیه اسپم ممنوع افتاد توی این رابطه یه گره کور که باز نمی شه تا ابد حتی به زور امضا : فاطمه مقاره
•серо• کاربر حرفهای سطح 29 ارسالیها 2,190 پسندها 21,138 امتیازها 46,373 مدالها 19 28/10/20 #2 Fzramacani70 گفت خب از اسمش مشخصه چیه اسپم ممنوع افتاد توی این رابطه یه گره کور که باز نمی شه تا ابد حتی به زور کلیک کنید تا باز شود... روزای خوبی رو باهم داشتیم همه رو با هم ساختیم ولی جفتمون ته این بازی باختیم امضا : •серо•
Fzramacani70 گفت خب از اسمش مشخصه چیه اسپم ممنوع افتاد توی این رابطه یه گره کور که باز نمی شه تا ابد حتی به زور کلیک کنید تا باز شود... روزای خوبی رو باهم داشتیم همه رو با هم ساختیم ولی جفتمون ته این بازی باختیم
فاطمه مقاره رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 64 پسندها 626 امتیازها 3,713 28/10/20 نویسنده موضوع محروم #3 Lord of Souls گفت روزای خوبی رو باهم داشتیم همه رو با هم ساختیم ولی جفتمون ته این بازی باختیم کلیک کنید تا باز شود... من اینو می دونم با تو آرومم اسمتو میارم همه جا می گم تویی تویی خانونومم امضا : فاطمه مقاره
Lord of Souls گفت روزای خوبی رو باهم داشتیم همه رو با هم ساختیم ولی جفتمون ته این بازی باختیم کلیک کنید تا باز شود... من اینو می دونم با تو آرومم اسمتو میارم همه جا می گم تویی تویی خانونومم
•серо• کاربر حرفهای سطح 29 ارسالیها 2,190 پسندها 21,138 امتیازها 46,373 مدالها 19 28/10/20 #4 Fzramacani70 گفت من اینو می دونم با تو آرومم اسمتو میارم همه جا می گم تویی تویی خانونومم کلیک کنید تا باز شود... من این نبودم تو عصبیم کردی من اصلا گریه نمیکردم تو چشامو تر کردی امضا : •серо•
Fzramacani70 گفت من اینو می دونم با تو آرومم اسمتو میارم همه جا می گم تویی تویی خانونومم کلیک کنید تا باز شود... من این نبودم تو عصبیم کردی من اصلا گریه نمیکردم تو چشامو تر کردی
فاطمه مقاره رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 64 پسندها 626 امتیازها 3,713 28/10/20 نویسنده موضوع محروم #5 Lord of Souls گفت من این نبودم تو عصبیم کردی من اصلا گریه نمیکردم تو چشامو تر کردی کلیک کنید تا باز شود... سه لحظه نگام کن دل بده به این دیوونه خسته صدام کن بگو رفتنت شوخیه یه دروغه محضه امضا : فاطمه مقاره
Lord of Souls گفت من این نبودم تو عصبیم کردی من اصلا گریه نمیکردم تو چشامو تر کردی کلیک کنید تا باز شود... سه لحظه نگام کن دل بده به این دیوونه خسته صدام کن بگو رفتنت شوخیه یه دروغه محضه
•серо• کاربر حرفهای سطح 29 ارسالیها 2,190 پسندها 21,138 امتیازها 46,373 مدالها 19 28/10/20 #6 Fzramacani70 گفت سه لحظه نگام کن دل بده به این دیوونه خسته صدام کن بگو رفتنت شوخیه یه دروغه محضه کلیک کنید تا باز شود... همیشه نمیشه یه چیزایی جور شه من هر کاری کردم یجورایی به زور شه امضا : •серо•
Fzramacani70 گفت سه لحظه نگام کن دل بده به این دیوونه خسته صدام کن بگو رفتنت شوخیه یه دروغه محضه کلیک کنید تا باز شود... همیشه نمیشه یه چیزایی جور شه من هر کاری کردم یجورایی به زور شه
فاطمه مقاره رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 64 پسندها 626 امتیازها 3,713 28/10/20 نویسنده موضوع محروم #7 Lord of Souls گفت همیشه نمیشه یه چیزایی جور شه من هر کاری کردم یجورایی به زور شه کلیک کنید تا باز شود... هر جا که می رفتیم و هر حسی که بودش دیگه تموم شد آره تموم شد امضا : فاطمه مقاره
Lord of Souls گفت همیشه نمیشه یه چیزایی جور شه من هر کاری کردم یجورایی به زور شه کلیک کنید تا باز شود... هر جا که می رفتیم و هر حسی که بودش دیگه تموم شد آره تموم شد
•серо• کاربر حرفهای سطح 29 ارسالیها 2,190 پسندها 21,138 امتیازها 46,373 مدالها 19 28/10/20 #8 Fzramacani70 گفت هر جا که می رفتیم و هر حسی که بودش دیگه تموم شد آره تموم شد کلیک کنید تا باز شود... دیوونه من روانیتم اینو میدونن همه اِی وای که میگن دلت قید منو زده امضا : •серо•
Fzramacani70 گفت هر جا که می رفتیم و هر حسی که بودش دیگه تموم شد آره تموم شد کلیک کنید تا باز شود... دیوونه من روانیتم اینو میدونن همه اِی وای که میگن دلت قید منو زده
فاطمه مقاره رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 64 پسندها 626 امتیازها 3,713 28/10/20 نویسنده موضوع محروم #9 Lord of Souls گفت دیوونه من روانیتم اینو میدونن همه اِی وای که میگن دلت قید منو زده کلیک کنید تا باز شود... هر بار این درو محکم نبند نرو این چشمای ترو امضا : فاطمه مقاره
Lord of Souls گفت دیوونه من روانیتم اینو میدونن همه اِی وای که میگن دلت قید منو زده کلیک کنید تا باز شود... هر بار این درو محکم نبند نرو این چشمای ترو
•серо• کاربر حرفهای سطح 29 ارسالیها 2,190 پسندها 21,138 امتیازها 46,373 مدالها 19 28/10/20 #10 Fzramacani70 گفت هر بار این درو محکم نبند نرو این چشمای ترو کلیک کنید تا باز شود... واسه همیشه خدافظ کسی که حتی یه لحظه دوس نداشت. امضا : •серо•
Fzramacani70 گفت هر بار این درو محکم نبند نرو این چشمای ترو کلیک کنید تا باز شود... واسه همیشه خدافظ کسی که حتی یه لحظه دوس نداشت.