فاطمه مقاره رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 64 پسندها 626 امتیازها 3,713 28/10/20 نویسنده موضوع محروم #11 Lord of Souls گفت واسه همیشه خدافظ کسی که حتی یه لحظه دوس نداشت. کلیک کنید تا باز شود... تا زخمتو بستم دیدم یهو خالیه دستم حالم خوب نمی شه اصلا خدا به همرات نارنجیه من نارنجی امیر مقاره امضا : فاطمه مقاره
Lord of Souls گفت واسه همیشه خدافظ کسی که حتی یه لحظه دوس نداشت. کلیک کنید تا باز شود... تا زخمتو بستم دیدم یهو خالیه دستم حالم خوب نمی شه اصلا خدا به همرات نارنجیه من نارنجی امیر مقاره
•серо• کاربر حرفهای سطح 29 ارسالیها 2,190 پسندها 21,138 امتیازها 46,373 مدالها 19 28/10/20 #12 Fzramacani70 گفت تا زخمتو بستم دیدم یهو خالیه دستم حالم خوب نمی شه اصلا خدا به همرات نارنجیه من نارنجی امیر مقاره کلیک کنید تا باز شود... نگو نه، به دلم بگو نمیخوام که اینجوری برم امضا : •серо•
Fzramacani70 گفت تا زخمتو بستم دیدم یهو خالیه دستم حالم خوب نمی شه اصلا خدا به همرات نارنجیه من نارنجی امیر مقاره کلیک کنید تا باز شود... نگو نه، به دلم بگو نمیخوام که اینجوری برم
فاطمه مقاره رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 64 پسندها 626 امتیازها 3,713 28/10/20 نویسنده موضوع محروم #13 Lord of Souls گفت نگو نه، به دلم بگو نمیخوام که اینجوری برم کلیک کنید تا باز شود... معرفت داشتی تنهام نمی ذاشتی هی قهر و هی آشتی دیگه شرورش دراومد ماکان بند امضا : فاطمه مقاره
Lord of Souls گفت نگو نه، به دلم بگو نمیخوام که اینجوری برم کلیک کنید تا باز شود... معرفت داشتی تنهام نمی ذاشتی هی قهر و هی آشتی دیگه شرورش دراومد ماکان بند
Fatemeh.hoseini رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 213 پسندها 1,989 امتیازها 11,933 مدالها 10 28/10/20 #14 دامن دوست به صد خون دل افتاد به دست به فسوسی که کند خصم، رها نتوان کرد . . . همایون شجریان، تکیه بر باد امضا : Fatemeh.hoseini
دامن دوست به صد خون دل افتاد به دست به فسوسی که کند خصم، رها نتوان کرد . . . همایون شجریان، تکیه بر باد
فاطمه مقاره رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 64 پسندها 626 امتیازها 3,713 28/10/20 نویسنده موضوع محروم #15 fatemeh_87 گفت دامن دوست به صد خون دل افتاد به دست به فسوسی که کند خصم، رها نتوان کرد . . . همایون شجریان، تکیه بر باد کلیک کنید تا باز شود... دیوونه بازی نکن دلمو راضی نکن که عاشقم نباشی که عاشقم نباشی ماکان بند امضا : فاطمه مقاره
fatemeh_87 گفت دامن دوست به صد خون دل افتاد به دست به فسوسی که کند خصم، رها نتوان کرد . . . همایون شجریان، تکیه بر باد کلیک کنید تا باز شود... دیوونه بازی نکن دلمو راضی نکن که عاشقم نباشی که عاشقم نباشی ماکان بند
Fatemeh.hoseini رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 213 پسندها 1,989 امتیازها 11,933 مدالها 10 28/10/20 #16 Fzramacani70 گفت دیوونه بازی نکن دلمو راضی نکن که عاشقم نباشی که عاشقم نباشی ماکان بند کلیک کنید تا باز شود... یه چیزی میگم بهت شاید بخندی بهم شاید اصلا چشاتو بازم ببندی بهم یه چیزی میگم فقط در حد گله اذیت میشم بس که چشمات خوشگله امیر تتلو امضا : Fatemeh.hoseini
Fzramacani70 گفت دیوونه بازی نکن دلمو راضی نکن که عاشقم نباشی که عاشقم نباشی ماکان بند کلیک کنید تا باز شود... یه چیزی میگم بهت شاید بخندی بهم شاید اصلا چشاتو بازم ببندی بهم یه چیزی میگم فقط در حد گله اذیت میشم بس که چشمات خوشگله امیر تتلو
فاطمه مقاره رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 64 پسندها 626 امتیازها 3,713 28/10/20 نویسنده موضوع محروم #17 fatemeh_87 گفت یه چیزی میگم بهت شاید بخندی بهم شاید اصلا چشاتو بازم ببندی بهم یه چیزی میگم فقط در حد گله اذیت میشم بس که چشمات خوشگله امیر تتلو کلیک کنید تا باز شود... هر وقت تو بودی همه چی قشنگ شد انقده تو خوبی میره بالا توقع امیر تتلو امضا : فاطمه مقاره
fatemeh_87 گفت یه چیزی میگم بهت شاید بخندی بهم شاید اصلا چشاتو بازم ببندی بهم یه چیزی میگم فقط در حد گله اذیت میشم بس که چشمات خوشگله امیر تتلو کلیک کنید تا باز شود... هر وقت تو بودی همه چی قشنگ شد انقده تو خوبی میره بالا توقع امیر تتلو
Fatemeh.hoseini رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 213 پسندها 1,989 امتیازها 11,933 مدالها 10 28/10/20 #18 Fzramacani70 گفت هر وقت تو بودی همه چی قشنگ شد انقده تو خوبی میره بالا توقع امیر تتلو کلیک کنید تا باز شود... عشقه تو آتیش زده به دلم بی تو حالم بده دیگه حالم از این حرفا گذشته احمد سعیدی امضا : Fatemeh.hoseini
Fzramacani70 گفت هر وقت تو بودی همه چی قشنگ شد انقده تو خوبی میره بالا توقع امیر تتلو کلیک کنید تا باز شود... عشقه تو آتیش زده به دلم بی تو حالم بده دیگه حالم از این حرفا گذشته احمد سعیدی
فاطمه مقاره رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 64 پسندها 626 امتیازها 3,713 28/10/20 نویسنده موضوع محروم #19 fatemeh_87 گفت عشقه تو آتیش زده به دلم بی تو حالم بده دیگه حالم از این حرفا گذشته احمد سعیدی کلیک کنید تا باز شود... هی داد می زنه فریاد از دست تو این دل من بازم پیداس ماکان بند امضا : فاطمه مقاره
fatemeh_87 گفت عشقه تو آتیش زده به دلم بی تو حالم بده دیگه حالم از این حرفا گذشته احمد سعیدی کلیک کنید تا باز شود... هی داد می زنه فریاد از دست تو این دل من بازم پیداس ماکان بند
Fatemeh.hoseini رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 213 پسندها 1,989 امتیازها 11,933 مدالها 10 28/10/20 #20 سلطان قلبم تو هستی تو هستی دروازه های دلم را شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی با من پیوستی عارف امضا : Fatemeh.hoseini