- تاریخ ثبتنام
- 11/1/21
- ارسالیها
- 511
- پسندها
- 1,693
- امتیازها
- 11,873
- مدالها
- 11
گناه شیرینرمان هایی می خوام که پسره توی تیمارستان بستری باشه و دختره هم روانشناس باشه. میشه هر کس هر چند تا بلده ، بهم معرفی کنه؟![]()
آنلاینه همینو از دوستام شنیدم
گناه شیرینرمان هایی می خوام که پسره توی تیمارستان بستری باشه و دختره هم روانشناس باشه. میشه هر کس هر چند تا بلده ، بهم معرفی کنه؟![]()
رمان عاشقانه شاپرک داغ و سبد نمی دونم چی چیرمان های تخیلی_عاشقانه با پایان خوش.![]()
اینا رو خوندم.رمان عاشقانه شاپرک داغ و سبد نمی دونم چی چی
رمانپرنیانشبرمان گرگینه ای
خون اشامی![]()
رمانپنجمیننفررمان های تخیلی_عاشقانه با پایان خوش.![]()
رمانوالاستریتپلاکرمانی پلیسی که عاشقانه نباشه!
این همه رمان میخونیاینا رو خوندم.
شاپرک داغ دیده
یک سبد عشق
اگه بازم بلد بودی بهم معرفی کن. ولی خب اینا تخیلی نبودن.
خخخخخخخ آره زیاد خوندم و می خونم. خب این برنامه هایی هم که میگی دارم. فقط ۱۰۰ تا برنامه دارم که توی هر کدوم هم ۱۰۰ تا عدد رمان هست. و ۶۰۰ تا پی دی اف رمان هم دارم. کلی هم کانال و سایت و....اینا دارم. فکر نکنم کسی اندازه ی من داشته باشه. تازه اینا به کنار، آنلاین هم زیاد میخونم. این برنامه هایی م که گفتی همه رو دارم. چه نسخه جدید چه نسخه های ۵ یا ۷ سال پیش.این همه رمان میخونی
خب از این برنامه های رمانی نصب کنی

تنها چیزی که میتونم بهت بگم چیریک رمانه=/خخخخخخخ آره زیاد خوندم و می خونم. خب این برنامه هایی هم که میگی دارم. فقط ۱۰۰ تا برنامه دارم که توی هر کدوم هم ۱۰۰ تا عدد رمان هست. و ۶۰۰ تا پی دی اف رمان هم دارم. کلی هم کانال و سایت و....اینا دارم. فکر نکنم کسی اندازه ی من داشته باشه. تازه اینا به کنار، آنلاین هم زیاد میخونم. این برنامه هایی م که گفتی همه رو دارم. چه نسخه جدید چه نسخه های ۵ یا ۷ سال پیش.![]()
یعنی یک نفری که تو یک کاری خیلی وارده و خیلی وسایل و مجهزات اون رشته رو دارهاین کلمه یعنی چی؟ نشنیدم تا حالا. معنیش هم نمیدونم خخخخخخخخ.![]()