فال شب یلدا

تبریک هفته‌ی وحدت

• نویسنده موضوع زهرا ادیب
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 140
  • بازدیدها 3,404
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
قال رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم): فأنتم «اهل البیت» أهل الله عزوجل الذین بهم تمت النعمة و اجتمعت الفرقة و ائتلفت الکلمة.
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: شما اهل بیت، اهل الله هستید که به برکت شما، نعمت کامل گشته و پراکندگی بر طرف شده و اتحاد کلمه پدید آمده است. (الکافی، جلد 1، ص 446)
#هیئت_خورشید_بی_غروب
#گروه_شهیده_صدیقه_رودباری

امضا : Alie.Z

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
قال الامام علی (علیه السلام): «فی ذم أهل الرأی»و إلههم واحد و نبیهم واحد و کتابهم واحد أفأمرهم الله سبحانه بالإختلاف فأطاعوه أم نهاهم عنه فعصوه؟
امام علی (علیه السلام) فرمود: خدا یکی، پیامبر یکی، و کتاب یکی است. آیا آنها را خداوند به اختلاف و دو دستگی فرمان داده و او را اطاعت می کنند؟ یا آنها را از اختلاف نهی کرده و فرمانش را سرپیچی می کنند؟ (نهج البلاغه، خطبه 18)
#هیئت_خورشید_بی_غروب

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
قالت فاطمة الزهراء ( علیها السلام): و طاعتنا نظاما للملة و امامتنا لما للفرقة و الجهاد عز الاسلام.

فاطمه زهرا (علیها السلام) فرمود: پیروی از ما «اهل بیت» نظام امت، و رهبری ما عامل وحدت، و جهاد مایه عزت و سربلندی اسلام است. (کشف الغمة، جلد 2، ص 109)

#هیئت_خورشید_بی_غروب

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
قال الإمام علی (علیه السلام): و مکان القیم بالامر مکان النظام من الخرز یجمعه و یضمه فإذا انقطع النظام تفرق الخرز و ذهب ثم لم یجتمع بحذافیره أبدا.
امام علی (علیه السلام) فرمود: جایگاه رهبر و سرپرست در اجتماع، جایگاه رشته ای است که دانه ها را بهم پیوند داده و جمع می کند، و آنگاه که آن رشته بگسلد، دانه ها پراکنده گشته و هرگز تمام آنها جمع نخواهند شد. (نهج البلاغه، خطبه 146)
#هیئت_خورشید_بی_غروب

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
قال علی (علیه السلام): إن هؤلاء قد تمالؤوا علی سخطة إمارتی و سأصبر ما لم أخف علی جماعتکم فإنهم إن تمموا علی فیالة هذا الرأی إنقطع نظام المسلمین.
امام علی (علیه السلام) فرمود: سینه اینان (خوارج) از دشمنی با حکومت من انباشته است و تا آن هنگام که بیم از هم پاشیدن جماعت (امت) نباشد، صبر می کنم، براستی اگر اینان بر این اندیشه سست ادامه دهند، نظام مسلمانان از هم خواهد گسست. (نهج البلاغه، خطبه 169)
#هیئت_خورشید_بی_غروب

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
قال الإمام الرضا (علیه السلام): إن الإمامة زمام الدین و نظام المسلمین و صلاح الدنیا و عز المؤمنین، ان الإمامة أس الإسلام النامی و فرعه السامی
امام رضا (علیه السلام) فرمود: امامت، زمام دین و مایه نظام و تشکیلات مسلمانان و صلاح دنیا و عزت مؤمنان است. رهبری، پایه بالنده اسلام و شاخه بلند آن است. (کافی، جلد 1، ص 200)
#هیئت_خورشید_بی_غروب

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
قال النبی (صلی الله علیه و آله و سلم): ألمؤمنون إخوة تتکافؤ دماؤهم و هم ید علی من سواهم.
نبی اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: مؤمنان با هم برادرند و خونشان برابر است و در برابر دشمن متحد و یکپارچه اند. (کافی، جلد 1، ص 404)
#هیئت_خورشید_بی_غروب

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
قال رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم): ألمسلمون إخوة لافضل لأحد علی أحد إلا بالتقوی.
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: مسلمانان با هم برادرند و هیچ کس بر دیگری برتری ندارد، جز به تقوی. (کنز العمال، جلد 1، ص 149 نهج الفصاحه، حدیث 3112)
#هیئت_خورشید_بی_غروب

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
قال الباقر (علیه السلام): إن الله عزو جل خلق المؤمنین من طینة الجنان و أجری فیهم من ریح روحه فلذلک المؤمن أخو المؤمن لأبیه و أمه فإذا أصاب روحا من تلک الأرواح فی بلد من البلدان حزن، حزنت هذه لأنها منها.

امام محمد باقر (علیه السلام) فرمود: خداوند، مؤمنان را از خاک بهشت آفرید و از روح خود در آنان دمید، از این رو مؤمن با مؤمن، برادر پدر و مادری است پس هرگاه که به یکی از آنان در دیاری اندوهی برسد، دیگری هم در غم او اندوهگین می شود. (الکافی، جلد 2، ص 166)

#هیئت_خورشید_بی_غروب

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
قال الامام الصادق (علیه السلام): إنما المؤمنون إخوة بنو أب و أم و إذا ضرب علی رجل منهم عرق سهر له الاخرون.

امام صادق (علیه السلام) فرمود: مؤمنان، با یکدیگر برادرند، و همگی فرزندان یک پدر و مادر و چون رگ یکی از آنان زده شود «مصیبتی بر او وارد شود» دیگران در غم او خوابشان نبرد. (الکافی، جلد 2، ص 165)

#هیئت_خورشید_بی_غروب

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا