Death Stalker هنرمند انجمن سطح 44 ارسالیها 5,172 پسندها 155,755 امتیازها 80,673 مدالها 30 9/4/24 #611 "Sandman" امضا : Death Stalker
Death Stalker هنرمند انجمن سطح 44 ارسالیها 5,172 پسندها 155,755 امتیازها 80,673 مدالها 30 10/4/24 #612 "Kung Fu Panda 4" امضا : Death Stalker
~Deku کاربر فعال بخش سطح 29 ارسالیها 1,837 پسندها 20,641 امتیازها 44,573 مدالها 20 28/4/24 #613 WandaVision امضا : ~Deku
......... رفیق جدید انجمن سطح 3 ارسالیها 65 پسندها 189 امتیازها 1,023 مدالها 4 28/4/24 #614 مایک: تو یه روانی هستی و من عاشقتم... ابی: من روانی نیستم! مایک: من الان بهت گفتم عاشقتم ولی تو فقط واژهی روانی رو شنیدی، این نشونهی آدمهای روانیه! ما آدم ها عادت کردیم که امواج منفی رو زودتر از امواج مثبت جذب کنیم. همیشه از غم ها می نالیم ولی به همون اندازه از شادی ها،خوشحالیمون رو بروز نمیدیم. باید یاد بگیریم که امواج منفی رو پس بزنیم. |Movie: The Ugly Truth |
مایک: تو یه روانی هستی و من عاشقتم... ابی: من روانی نیستم! مایک: من الان بهت گفتم عاشقتم ولی تو فقط واژهی روانی رو شنیدی، این نشونهی آدمهای روانیه! ما آدم ها عادت کردیم که امواج منفی رو زودتر از امواج مثبت جذب کنیم. همیشه از غم ها می نالیم ولی به همون اندازه از شادی ها،خوشحالیمون رو بروز نمیدیم. باید یاد بگیریم که امواج منفی رو پس بزنیم. |Movie: The Ugly Truth |
......... رفیق جدید انجمن سطح 3 ارسالیها 65 پسندها 189 امتیازها 1,023 مدالها 4 28/4/24 #615 + کریس جانسون: «یه نقاش ایتالیایی هست اسمش کارلوتیه و اون...هوم اون زیبایی رو اینطور تعریف کرده: اون میگه زیبایی مجموعه ای از اجزاییه که آنچنان باهم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیز دیگه ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه، و این چیزیه که تو هستی...تو زیبایی...» + لیز: «واو!» Movie : Next
+ کریس جانسون: «یه نقاش ایتالیایی هست اسمش کارلوتیه و اون...هوم اون زیبایی رو اینطور تعریف کرده: اون میگه زیبایی مجموعه ای از اجزاییه که آنچنان باهم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیز دیگه ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه، و این چیزیه که تو هستی...تو زیبایی...» + لیز: «واو!» Movie : Next
......... رفیق جدید انجمن سطح 3 ارسالیها 65 پسندها 189 امتیازها 1,023 مدالها 4 28/4/24 #616 اسکارلت: رت، رت، رت... اگه تو بری من کجا باید برم؟ من چی کار باید بکنم؟ رت باتلر: صادقانه بگم عزیزم، اصلاً برام مهم نیست! Movie : Gone with the wind
اسکارلت: رت، رت، رت... اگه تو بری من کجا باید برم؟ من چی کار باید بکنم؟ رت باتلر: صادقانه بگم عزیزم، اصلاً برام مهم نیست! Movie : Gone with the wind
......... رفیق جدید انجمن سطح 3 ارسالیها 65 پسندها 189 امتیازها 1,023 مدالها 4 29/4/24 #617 ﺩﯾﺰﯼ : ﺗﻮ ﮐﻪ ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﯿﻢ ﺑﺎﻫﻢ ﺑﺎﺷﯿﻢ، ﭼﺮﺍ ﻧﻤﯿﺮﯼ؟ ﮔﺘﺴﺒﯽ : ﻣﯿﺘﺮﺳﻢ. ﺩﯾﺰﯼ : ﺍﺯ ﭼﯽ ﻣﯿﺘﺮﺳﯽ ؟ ﮔﺘﺴﺒﯽ: ﺍﺯ ﺟﺪﺍﯾﯿﺖ! ﺟﺪﺍ ﺷﺪﻥ ﺍﺯﺕ ﻣﺜﻞ ﭘﺮﯾﺪﻥ ﺍﺯ ﯾﻪ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ۸ ﻃﺒﻘﻪ ﺍﺳﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﺯﻣﯿﻦ ﺑﺨﻮﺭﻡ ﻭ ﻧﻤﯿﺮﻡ، ﺍﻣﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﻪ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺮﺳﯿﺪﻩ، ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﻣﺮﺩﻥ، ﻣﯿﻤﯿﺮﻡ ... Movie : The Great Gatsby
ﺩﯾﺰﯼ : ﺗﻮ ﮐﻪ ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﯿﻢ ﺑﺎﻫﻢ ﺑﺎﺷﯿﻢ، ﭼﺮﺍ ﻧﻤﯿﺮﯼ؟ ﮔﺘﺴﺒﯽ : ﻣﯿﺘﺮﺳﻢ. ﺩﯾﺰﯼ : ﺍﺯ ﭼﯽ ﻣﯿﺘﺮﺳﯽ ؟ ﮔﺘﺴﺒﯽ: ﺍﺯ ﺟﺪﺍﯾﯿﺖ! ﺟﺪﺍ ﺷﺪﻥ ﺍﺯﺕ ﻣﺜﻞ ﭘﺮﯾﺪﻥ ﺍﺯ ﯾﻪ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ۸ ﻃﺒﻘﻪ ﺍﺳﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﺯﻣﯿﻦ ﺑﺨﻮﺭﻡ ﻭ ﻧﻤﯿﺮﻡ، ﺍﻣﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﻪ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺮﺳﯿﺪﻩ، ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﻣﺮﺩﻥ، ﻣﯿﻤﯿﺮﻡ ... Movie : The Great Gatsby
......... رفیق جدید انجمن سطح 3 ارسالیها 65 پسندها 189 امتیازها 1,023 مدالها 4 29/4/24 #618 جوکر: من یه همسر داشتم زیبا بود....کسی که بهم میگفت من خیلی نگرانتم همیشه بهم میگفت باید بیشتر بخندم..... ق*م*ا*ر بازی میکرد و یه عالمه هم بدهی بالا آورده بود...طلبکار ها صورتش رو خط خطی کردن..ما پولی برای جراحیش نداشتیم نمی تونست تحمل کنه... من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم... فقط میخواستم بدونه زخم هاش برام اهمیتی نداره... پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو این کارو کردم....میدونی بعدش چی شد؟ اون نتونست اینجوری منو ببینه ترکم کرد....قضیه برام بامزه شد،"حالا همیشه می خندم" ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
جوکر: من یه همسر داشتم زیبا بود....کسی که بهم میگفت من خیلی نگرانتم همیشه بهم میگفت باید بیشتر بخندم..... ق*م*ا*ر بازی میکرد و یه عالمه هم بدهی بالا آورده بود...طلبکار ها صورتش رو خط خطی کردن..ما پولی برای جراحیش نداشتیم نمی تونست تحمل کنه... من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم... فقط میخواستم بدونه زخم هاش برام اهمیتی نداره... پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو این کارو کردم....میدونی بعدش چی شد؟ اون نتونست اینجوری منو ببینه ترکم کرد....قضیه برام بامزه شد،"حالا همیشه می خندم" ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
......... رفیق جدید انجمن سطح 3 ارسالیها 65 پسندها 189 امتیازها 1,023 مدالها 4 29/4/24 #619 - چرا همیشه لبخند میزنی ؟... + وقتی هیچ راه فراری نداری و دقیقا به همه احتیاج داری ، یاد میگیری که چطور با لبخند زدن گریه کنی !... Movie : The Sea Inside
- چرا همیشه لبخند میزنی ؟... + وقتی هیچ راه فراری نداری و دقیقا به همه احتیاج داری ، یاد میگیری که چطور با لبخند زدن گریه کنی !... Movie : The Sea Inside
......... رفیق جدید انجمن سطح 3 ارسالیها 65 پسندها 189 امتیازها 1,023 مدالها 4 29/4/24 #620 + یه مرد چرا باید تو یه شب بارونی با یه چمدون، سه بار از آپارتمانش بیاد بیرون و دوباره برگرده تو؟ _ شاید از روش خوش آمدگویی زنش خوشش میاد! Movie : Rear Window
+ یه مرد چرا باید تو یه شب بارونی با یه چمدون، سه بار از آپارتمانش بیاد بیرون و دوباره برگرده تو؟ _ شاید از روش خوش آمدگویی زنش خوشش میاد! Movie : Rear Window