متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

طب سنتی 4 فایده بی نظیر سیر برای دفع بیماری ها مرگبار

  • نویسنده موضوع ELHAMrr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 213
  • کاربران تگ شده هیچ

ELHAMrr

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
3,232
پسندها
10,919
امتیازها
39,473
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #1
شفقنا/ سیر یک طعم دهنده آسان به انواع مختلف وعده های غذایی است. و فراتر از کاربرد گسترده آن برای طعم و چاشنی، سیر در واقع می تواند فواید قابل توجهی برای سلامتی ایجاد کند.

یک حبه سیر خام تقریباً 14 کالری، 0.57 گرم پروتئین و حدود سه گرم کربوهیدرات دارد

اگرچه یک حبه سیر خام بسیار کوچک است، اما در واقع مقدار قابل توجهی از ویتامین ها و مواد مغذی زیر را دارد:

ویتامین C (2.81 میلی گرم)

سلنیوم (1.28 میکروگرم)

منگنز (0.15 میلی گرم)

آهن (0.15 میلی گرم)

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، یک حبه سیر دارای یک ماده مغذی متراکم است، اما اندازه کوچک سیر بدان معنی است که مقدار زیادی مواد مغذی را از یک حبه سیر دریافت نمی کنیم. نباید مقدار زیادی سیر به رژیم غذایی خود اضافه کنید چرا که خوردن بیش از آن ممکن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ELHAMrr

ELHAMrr

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
3,232
پسندها
10,919
امتیازها
39,473
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #2
1-سیر به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند
پیازهای خوش طعم انتهای گیاه سیر نیز غنی از ترکیبات مغذی به نام آلیسین و آلییناز هستند. در حقیقت، وجود آلیسین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

یک بررسی 2015 از مجله ایمونولوژی نشان داد که سیر با تحریک سلول های ایمنی مانند ماکروفاژها، لنفوسیت ها و سلول های کشنده طبیعی، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. سیر همچنین ممکن است به دلیل ضد میکروبی و آنتی بیوتیک گیاه باعث جلوگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا شود

2-سیر خطر ابتلا به برخی سرطان
 
امضا : ELHAMrr

ELHAMrr

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
3,232
پسندها
10,919
امتیازها
39,473
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #3
2-سیر خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش می دهد
سیر همچنین منبع خوبی از مواد شیمیایی است که در محافظت از آسیب سلول کمک می کند و خطر ابتلا به سرطان های خاص را کاهش می دهد.

مواد شیمیایی ترکیباتی در سبزیجات و میوه ها هستند که با کاهش خطر بیماری مزمن مرتبط هستند. برخی شواهد نشان می دهد که مصرف مواد شیمیایی از طریق سیر می تواند اثرات ضد سرطان زا داشته و خطر بالقوه کمتری برای سرطان معده و روده بزرگ داشته باشد.
 
امضا : ELHAMrr

ELHAMrr

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
3,232
پسندها
10,919
امتیازها
39,473
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #4
3-سیر سلامت قلب را بهبود می بخشد
مطالعه ای در سال 2019 که در پزشکی تجربی و درمانی منتشر شد نشان داد که مصرف سیر به مدت دو ماه می تواند باعث کاهش فشار خون و کاهش سفتی شریانی در افراد مبتلا به فشار خون شود.

به نظر می رسد سیر منجر به محافظت کلی از قلب می شود.

سیر می تواند چربی خون را کاهش دهد، این به معنای کاهش کلسترول و در نتیجه کاهش خطر ایجاد پلاک در سیستم قلبی عروقی است.

مقدار سیر مورد نیاز برای دستیابی به این اثرات سالم قلب در افراد متفاوت است.
 
امضا : ELHAMrr

ELHAMrr

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
3,232
پسندها
10,919
امتیازها
39,473
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
  • #5
4-سیر اجازه می دهد مدت بیشتری ورزش کنید
از نظر تاریخی، ورزشکاران یونان باستان قبل از یک رویداد سیر می خوردند تا عملکرد خود را بهبود بخشند. دلیل آن این است که سیر نیتریک اکسید آزاد می کند، ترکیبی که باعث شل شدن رگ های خونی و کاهش فشار خون می شود. این ترکیب غالباً هنگام دویدن آزاد می شود تا اکسیژن بیشتری به عضلات در حال کار برساند.
 
امضا : ELHAMrr

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا