سلام!
من رمان هیجان انگیزتون رو دنبال می کنم!
موضوعش جالبه و بنظر من تکراری نیست!
خوشمان امد! خوشمان امد!
اما، بنظرم اگه کمی رو توصیفاتت بیشتر کار کنی بهتر میشه! و امم بنظرم روند رمانت کمی تنده! به این ایده باارزشت بیشتر بها بده! قطعا می تونی از توش یه کار فوق العاده دربیاری! ایده ها عالین و بهت تبریک می گم بخاطر داشتن همچین ذهن خلاقی.
به امید پیشرفت قلمت.
مشتاقانه منتظر پارت های بعدی رمانت هستم!
موفق باشی!
یه چیزی یادم رفت
برا اینکه ژانر معمایی تو رمانت بیشتر دیده بشه؛ جواب اسرار رو زود فاش نکن! اینطوری خواننده کنجکاو تر میشه و رمانت لذت بخش تر!
البته خودت صاحب اختیاری! من فقط نظرم رو گفتم
سلام!
من رمان هیجان انگیزتون رو دنبال می کنم!
موضوعش جالبه و بنظر من تکراری نیست!
خوشمان امد! خوشمان امد!
اما، بنظرم اگه کمی رو توصیفاتت بیشتر کار کنی بهتر میشه! و امم بنظرم روند رمانت کمی تنده! به این ایده باارزشت بیشتر بها بده! قطعا می تونی از توش یه کار فوق العاده دربیاری! ایده ها عالین و بهت تبریک می گم بخاطر داشتن همچین ذهن خلاقی.
به امید پیشرفت قلمت.
مشتاقانه منتظر پارت های بعدی رمانت هستم!
موفق باشی!
یه چیزی یادم رفت
برا اینکه ژانر معمایی تو رمانت بیشتر دیده بشه؛ جواب اسرار رو زود فاش نکن! اینطوری خواننده کنجکاو تر میشه و رمانت لذت بخش تر!
البته خودت صاحب اختیاری! من فقط نظرم رو گفتم
کد رمان:3430 ناظر: Sarina Alipour نام رمان: مبارزان رعد نویسنده: ماهیار ژانر: #تریلر #معمایی#فانتزى خلاصه: آوازهای در هوا طنین خواهد افکند، لحظهای سکوت... و بعد لرزه آسمان و زمین! غرشی که ترس را در دل دشمنان زنده خواهد کرد؛ زمانی که لیاقتش را به جهانیان ثابت کند... آنگاه نه نفرین، نه...
نام رمان: رعد مرگ نویسنده: ماهیار ژانر: علمی_تخیلی، ترسناک پسری از دل سیاهی و تاریکی! با قلبی سرشار از عشق به خدا! برمیخیزد تا پایان دهد به سلطه اهریمانان! پسری از تبار ایران و ایرانی! پسری از جنس رشادت و شجاعت! رعدمرگ تاریکی علیه تاریکی https://forum.1roman.ir/threads/131094/