گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان معاهده طلایی | برهون نویسنده انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع برهون
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 139
  • کاربران تگ شده هیچ

برهون

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
30/9/25
ارسالی‌ها
46
پسندها
384
امتیازها
1,703
مدال‌ها
3
سطح
4

• نویسنده موضوع
نام رمان: معاهده طلایی

نام نویسنده:
برهون

ژانر رمان:
فانتزی، تاریخی، عاشقانه، درام

خلاصه:
در انتهای روشنایی همیشه تاریکی در کمین است!
سرنوشتی ترسیم شده با خون که در پیمانی کهن ریشه دارد. معامله‌ای پر خطر و احساساتی نابجا که همچون طلسمی قلب‌ها را فریب می‎‌دهد اما حقیقت چیست؟!
شرارت و دیوانگی زهر خود را بر تمام ذهن‌ها تزریق می‌کنند. باید آن را پذیرفت، یا خون بر زمین ریخت؟
تلخی بی‌انتهای سیب طلایی که تنها برای فرد مقدس شیرین خواهد بود، دنیا را تغییر خواهد داد.

لینک رمان:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Saajeedeh

Saajeedeh

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
23/1/23
ارسالی‌ها
1
پسندها
31
امتیازها
30
سطح
0

نام رمان: معاهده طلایی
سلام و وقت بخیر به عنوان اولین فردی که گفتمان آزادی دارم نظرم رو اینطوری می‌تونم بیان کنم البته اگر خلاف قوانین انجمنتان نباشد:
در دید کلی به رمان میتوان به این اشاره کردکه نویسندمون در«معاهدهٔ طلایی»، سرنوشت مثل سایه‌ای قدیمی همراه شخصیت‌هاست و پیمانی کهن، همه‌چیز را به هم گره می‌زند. میان تاریکی و روشنایی، عشق جوانه می‌زند اما راهش همیشه هموار نیست. حقیقتی پنهان، دل‌ها را می‌لرزاند و هر انتخاب بهایی دارد. سیب طلایی، راز شیرینی و تلخی دنیا را در خود نگه داشته و تنها دلِ پاک آن را می‌فهمد. این داستان سفر آدم‌هایی است که میان ترس و امید، دنبال روشنایی می‌گردند باید دید ظاهرسازی این قلم چطوری می‌خواد از دل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش

برهون

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
30/9/25
ارسالی‌ها
46
پسندها
384
امتیازها
1,703
مدال‌ها
3
سطح
4

• نویسنده موضوع
سلام و وقت بخیر به عنوان اولین فردی که گفتمان آزادی دارم نظرم رو اینطوری می‌تونم بیان کنم البته اگر خلاف قوانین انجمنتان نباشد:
در دید کلی به رمان میتوان به این اشاره کردکه نویسندمون در«معاهدهٔ طلایی»، سرنوشت مثل سایه‌ای قدیمی همراه شخصیت‌هاست و پیمانی کهن، همه‌چیز را به هم گره می‌زند. میان تاریکی و روشنایی، عشق جوانه می‌زند اما راهش همیشه هموار نیست. حقیقتی پنهان، دل‌ها را می‌لرزاند و هر انتخاب بهایی دارد. سیب طلایی، راز شیرینی و تلخی دنیا را در خود نگه داشته و تنها دلِ پاک آن را می‌فهمد. این داستان سفر آدم‌هایی است که میان ترس و امید، دنبال روشنایی می‌گردند باید دید ظاهرسازی این قلم چطوری می‌خواد از دل تاریکی‌ها به روشنایی قوت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Clap
واکنش‌ها[ی پسندها] Saajeedeh