متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مطالب جالب رفتار عجیب خواهرشوهر عروس هنگام سرو شام عروسی

• نویسنده موضوع Alie.Z
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 164
  • کاربران تگ شده هیچ

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
مسئله ی خواهر شوهر و عروس از گذشته تا به امروز به شکل های مختلفی اکثرا در جریان بوده است و حتما شما هم ماجراهایی در این مورد شنیده اید ، هرچند هستند خواهر شوهر عروس هایی که واقعا رابطه ی خوبی باهم دارند ولی آمار افرادی که عکس این رابطه را دارند و گاها چشم دیدن یکدیگر را ندارند بالاتر است مثل نمونه ای متفاوت که می خوانید.

عروس خانم جوان ماجرای ما بعد از ماهها برنامه ریزی و رفت و آمد برای آماده سازی تمامی جزئیات و تشریفات مراسم عروسی بالاخره در صدر مجلس کنار همسر آینده اش نشست و این روز را با میهمانان ویژه ای که دعوت کرده بودند جشن گرفت ، همه چیز عالی پیش رفت و طبق برنامه ریزی مراسم باشکوهی شد تا اینکه نوبت به سرو شام رسید ؛ شام مخصوص عروس و داماد روی میز مقابلشان چیده شد و تزیینات مورد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Alie.Z
  • Haha
واکنش‌ها[ی پسندها] Mahsa_rad

Alie.Z

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
2,339
پسندها
6,278
امتیازها
30,973
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
جالب تر از این کار عکس العمل خواهر شوهر بود که با دیدن عروس متعجب گفت :من چون می دانستم تو رژیم داری برایت دسر را نگه داشتم و شام را به جای تو خوردم.

عروس بینوا که نمیتوانست مقابل آن همه میهمان عکس العمل خاصی از خود نشان دهد و خاطرات خوشی که تا قبل از آن لحظه برای او و میهمانان خلق شده بود را خراب کند بدون گفتن حتی یک کلمه کنار آقای داماد و پشت بشقاب خالی اش نشست و به میز تزیین شده ای که توسط داماد و خواهرش اثری از تزییناتش نمانده بود نگاه تلخی انداخت و ترجیح داد همه چیز را طبیعی جلوه دهد .

او می گوید بعد از دقایقی از همسرم پرسیدم چرا این اتفاق افتاد و او چرا شام مرا خورد که همسرم جواب داد :من هم تعجب کردم و به او گفتم نباید چنین کاری انجام دهد ولی او گفت همسرت ماههاست که رژیم دارد و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Alie.Z
  • Haha
واکنش‌ها[ی پسندها] Mahsa_rad

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا