متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان آوازِ بی‌آوا | حورا عابدین کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع Hoora_Ab
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 386
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Hoora_Ab

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
229
پسندها
5,412
امتیازها
20,913
مدال‌ها
11
  • نویسنده موضوع
«به نام او که عهدش وفاست»

سلام دوستان عزیز!
از شما بابت وقتی که صرف خوندن رمان می‌کنید، کمال تشکر رو دارم.:402:
خوشحال میشم هر نظری، نقدی، سخنی یا به قولی «هر چه می‌خواهد دلِ تنگتون» رو این‌جا برام بنویسید.
روزگار بر وفق مراد!

لینک رمان:

Zeinoo

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
178
پسندها
2,818
امتیازها
13,813
مدال‌ها
1
  • محروم
سلام منتقد جان
رمان آواز بی آوا خیلی خلاصه‌ات رو دوست دارم در عین اینکه من خواننده رو کنجکاو می‌کنه که ادامه‌ش رو بفهمم هیچ چیزی از رمان رو لو نداده
مقدمه‌تون هم قشنگ بود ولی ترجیحا یه متن ادبی می‌نوشتین بهتر بود. شما قلم قوی دارین و این حسن که به رمان شما جذابیت بخشیده.
من متن رمانتون رو که روخوانی کردم، برام خیلی جذاب بود ولی شما می‌تونید از کلمات پربارتر استفاده کنید که وقتی خواننده می‌خونه به دل بشینه. امیدوارم قلمتون پایدار باشه.:402:

امضا : Zeinoo

Hoora_Ab

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
229
پسندها
5,412
امتیازها
20,913
مدال‌ها
11
  • نویسنده موضوع
سلام منتقد جان
رمان آواز بی آوا خیلی خلاصه‌ات رو دوست دارم در عین اینکه من خواننده رو کنجکاو می‌کنه که ادامه‌ش رو بفهمم هیچ چیزی از رمان رو لو نداده
مقدمه‌تون هم قشنگ بود ولی ترجیحا یه متن ادبی می‌نوشتین عالی بود. شما قلم قوی دارین و این حسن که به رمان شما جذابیت بخشیده.
من متن رمانتون رو روخوانی کردم، برام خیلی جذاب بود ولی شما می‌تونید از کلمات پربار استفاده کنید که وقتی خواننده می‌خونه به دل بشینه. امیدوارم قلمتون پایدار باشه.:402:
سلام جانم، سپاس بابت نظرتون
و ممنون بابت نکات پرانرژیتون:flowersmile:
در مورد مقدمه، شاید بشه گفت این دو بیت هم محتوا رو تا حد خوبی پوشش میدن، هم ژانرها رو در بر می‌گیرن و هم یک کلمه از عنوان توی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Zeinoo

Zeinoo

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
178
پسندها
2,818
امتیازها
13,813
مدال‌ها
1
  • محروم
سلام جانم، سپاس بابت نظرتون
و ممنون بابت نکات پرانرژیتون:flowersmile:
در مورد مقدمه، شاید بشه گفت این دو بیت هم محتوا رو تا حد خوبی پوشش میدن، هم ژانرها رو در بر می‌گیرن و هم یک کلمه از عنوان توی شعر وجود داره. در واقع کمی که داستان جلوتر بره، ارتباط شعر با داستان بسیار ملموس و قابل حس میشه.
البته! مقدمه‌تون زیباست.
شما بهتر از من می‌دونید چیزی که توی ذهنتان هست رو چطور به تصویر بکشید.
موفق باشید.:648342-72cb2e1b3522351e3290c7de779fdbb1:

امضا : Zeinoo
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Hoora_Ab

Hoora_Ab

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
229
پسندها
5,412
امتیازها
20,913
مدال‌ها
11
  • نویسنده موضوع
البته! مقدمه‌تون زیباست.
شما بهتر از من می‌دونید چیزی که توی ذهنتان هست رو چطور به تصویر بکشید.
موفق باشید.:648342-72cb2e1b3522351e3290c7de779fdbb1:
نظر لطفتونه جانم
اختیار دارین، بابت نظرتون بسیار ممنونم =)
به همچنین:458207-3eb3dc869cdd8898f8b4319219e8ef84:

آخرین ویرایش
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Zeinoo

طاهره خالدی

رو به پیشرفت
سطح
9

ارسالی‌ها
156
پسندها
1,422
امتیازها
9,763
مدال‌ها
9
سلام حقیقتش خیلی نقد کردن بلد نیستم ولی به طور کلی بخوام بگم رمان متن ساده و روان و در عین حال جذابی داره...به قول معروف لقمه رو دور سر نپیچوندی و روان نوشتی شاید خیلی‌ها از توصیفات زیاد و چند خطی خوششون بیاد ولی من به شخصه این قسمت‌ها رو نمیخونم و رد میکنم و خدا رو شکر رمان شما همچین چیزی نبود ساده روان...خلاصه رمان به خوبی نوشته شده چون خلاصه نویسی خودش یه هنره چیزی که من خودم خیلی خوب ندارم :648314-d18ae5246291866d416d447f52bdf0bf: اسم رمان هم خوب انتخاب شده و من بیشتر ربطش رو به شخصیت اصلی که توانایی تکلم نداره میدونم و بنظرم انتخاب درستی بوده درباره ژانر رمان کلا من از چیزهای تراژدی طور خیلی خوشم میاد:458071-43334d713ad235cc803ee5474567490d:بنظرم پارت‌های بیشتری باید گذاشته بشه تا...

• Love

Hoora_Ab

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
229
پسندها
5,412
امتیازها
20,913
مدال‌ها
11
  • نویسنده موضوع
سلام حقیقتش خیلی نقد کردن بلد نیستم ولی به طور کلی بخوام بگم رمان متن ساده و روان و در عین حال جذابی داره...به قول معروف لقمه رو دور سر نپیچوندی و روان نوشتی شاید خیلی‌ها از توصیفات زیاد و چند خطی خوششون بیاد ولی من به شخصه این قسمت‌ها رو نمیخونم و رد میکنم و خدا رو شکر رمان شما همچین چیزی نبود ساده روان...خلاصه رمان به خوبی نوشته شده چون خلاصه نویسی خودش یه هنره چیزی که من خودم خیلی خوب ندارم :648314-d18ae5246291866d416d447f52bdf0bf: اسم رمان هم خوب انتخاب شده و من بیشتر ربطش رو به شخصیت اصلی که توانایی تکلم نداره میدونم و بنظرم انتخاب درستی بوده درباره ژانر رمان کلا من از چیزهای تراژدی طور خیلی خوشم...

Łacrîmosã

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
1,764
پسندها
34,351
امتیازها
61,573
مدال‌ها
36
  • مدیرکل
با سلام
تاپیک بسته خواهد شد به دلیل رفتن رمان به بخش متروکه.
در صورت برگشت حتماً به مدیران کتاب اطلاع دهید.
سپاس :rose:

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.