پزشکی فلفل قرمز تند مرگ و میرهای این بیماری را کاهش می دهد

  • نویسنده موضوع ELHAMrr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 119
  • کاربران تگ شده هیچ

ELHAMrr

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
27/7/20
ارسالی‌ها
3,304
پسندها
11,005
امتیازها
39,473
مدال‌ها
22
سطح
20
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
طبق نتایج چهار مطالعه بین المللی، مصرف فلفل قرمز تند ریسک احتمالی مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی را تا ۲۶ درصد کاهش می دهد.
به گزارش بهداشت نیوز، به گفته محققان، مصرف فلفل قرمز تند با کاهش ۲۵ درصدی مرگ به هر علتی و کاهش ۲۳ درصدی مرگ‌های سرطانی مرتبط است.

طبق گزارش مقدماتی انجمن قلب آمریکا، افرادی که فلفل قرمز تند مصرف می‌کنند عمر طولانی‌تری دارند و با کاهش قابل توجه ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی یا سرطان مواجه هستند.

مطالعات قبلی نشان داده اند که مصرف فلفل قرمز تند دارای خواص ضدالتهابی، ضداکسایشی، ضدسرطانی و تنظیم کننده گلوکز خون است. این تأثیرات ناشی از وجود ماده‌ای موسوم به کپسایسین است.

برای تجزیه و تحلیل اثرات فلفل تند بر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی، محققان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ELHAMrr

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا