تغذیه فرنی تخم مرغی|8 ماهگی

  • نویسنده موضوع A.Hamzeh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 267
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

A.Hamzeh

معلم انجمن
معلم انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/3/20
ارسالی‌ها
2,343
پسندها
27,587
امتیازها
51,373
مدال‌ها
35
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد اصلی
آرد برنج خونگی
۱ قاشق غذا خوری
شیر خشک
۱ پیمانه
آب
۱ فنجان
تخم مرغ (زرده)
۱ عدد
کره
۱/۲ قاشق چای خوری


۱
آرد برنج را با آب و شیرخشک و شکر (درصورت تمایل) مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم تا بجوشه .
۲
بعد حرارت را کم می کنیم و زرده تخم مرغ را (که قبلا از سفیده جدا کرده ایم ) میریزیم توش و مرتب هم میزنیم تا کاملاً بپزه. در اواخر پخت هم کره را اضافه میکنیم .
 
امضا : A.Hamzeh

A.Hamzeh

معلم انجمن
معلم انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/3/20
ارسالی‌ها
2,343
پسندها
27,587
امتیازها
51,373
مدال‌ها
35
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
بعد از ریختن تخم مرغ باید مرتب غذا را هم بزنیم تا تخم مرغ با مواد مخلوط شده و بپزد
باید دقت شود که تخم مرغ کاملاً پخته شود
حدود 15 دقیقه برای پخت این غذا زمان نیاز دارید
به دلیل داشتن تخم مرغ بهتر است مقدار آماده شده در همان وعده مصرف شود و از نگهداری و مصرف مجدد جلوگیری شود
 
امضا : A.Hamzeh
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا