زهرآگیٖـن کاربر انجمن سطح 28 ارسالیها 410 پسندها 28,730 امتیازها 50,373 مدالها 18 21/11/20 #111 A M I R گفت یار جنگی من شلوار پلنگی من خیلی شو و روزها ره می ور مستی هاکردی تو خیلی از روزایی که پیش تو بودم منو م**س.ت و عاشق کردی کلیک کنید تا باز شود... یااامی یااامی یامی یامییی
A M I R گفت یار جنگی من شلوار پلنگی من خیلی شو و روزها ره می ور مستی هاکردی تو خیلی از روزایی که پیش تو بودم منو م**س.ت و عاشق کردی کلیک کنید تا باز شود... یااامی یااامی یامی یامییی
NABZ کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,126 پسندها 13,198 امتیازها 33,323 مدالها 15 21/11/20 #112 Naninono گفت یه روز تو زندگیم بودی همین جا روبروم بودی اما آرزوم نبودی کلیک کنید تا باز شود... یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما، بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه ی بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما امضا : NABZ
Naninono گفت یه روز تو زندگیم بودی همین جا روبروم بودی اما آرزوم نبودی کلیک کنید تا باز شود... یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما، بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه ی بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
mhi رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 137 پسندها 3,148 امتیازها 17,773 مدالها 11 21/11/20 #113 Zhrw گفت یااامی یااامی یامی یامییی کلیک کنید تا باز شود... یا رب امشب .... ب بده امضا : mhi
NABZ کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,126 پسندها 13,198 امتیازها 33,323 مدالها 15 21/11/20 #114 Zhrw گفت یااامی یااامی یامی یامییی کلیک کنید تا باز شود... کجا یامی بود!!!!!!!!!!!! آهنگ ترکیه ای بود اون با یامی شروع نمیشد ک! امضا : NABZ
Zhrw گفت یااامی یااامی یامی یامییی کلیک کنید تا باز شود... کجا یامی بود!!!!!!!!!!!! آهنگ ترکیه ای بود اون با یامی شروع نمیشد ک!
Hanaaa کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 530 پسندها 4,693 امتیازها 22,273 مدالها 16 سن 17 21/11/20 #115 mhi گفت یا رب امشب .... ب بده کلیک کنید تا باز شود... با تو رقصیدن مهتابو تماشا کردممم رو شونه هات کلافه بغضمو وا کردم با م
mhi گفت یا رب امشب .... ب بده کلیک کنید تا باز شود... با تو رقصیدن مهتابو تماشا کردممم رو شونه هات کلافه بغضمو وا کردم با م
N *Niloofar* رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 120 پسندها 5,960 امتیازها 21,773 مدالها 11 سن 22 21/11/20 نویسنده موضوع #116 A M I R گفت یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما، بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه ی بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما کلیک کنید تا باز شود... ای داد بر من فرداس ک حالی میشی نیس الان ک گرمم دیوونه کردم هرکی ک دورم بود اخه دیوونه برگرد امضا : *Niloofar*
A M I R گفت یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما، بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه ی بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما کلیک کنید تا باز شود... ای داد بر من فرداس ک حالی میشی نیس الان ک گرمم دیوونه کردم هرکی ک دورم بود اخه دیوونه برگرد
NABZ کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,126 پسندها 13,198 امتیازها 33,323 مدالها 15 21/11/20 #117 Hanaaa گفت با تو رقصیدن مهتابو تماشا کردممم رو شونه هات کلافه بغضمو وا کردم با م کلیک کنید تا باز شود... مجنون نبودم مجنونم کردی از شهر خودم بیرونم کردی یار امضا : NABZ
Hanaaa گفت با تو رقصیدن مهتابو تماشا کردممم رو شونه هات کلافه بغضمو وا کردم با م کلیک کنید تا باز شود... مجنون نبودم مجنونم کردی از شهر خودم بیرونم کردی یار
afson^_^ مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 730 پسندها 12,782 امتیازها 31,973 مدالها 16 سن 20 21/11/20 #118 Hanaaa گفت با تو رقصیدن مهتابو تماشا کردممم رو شونه هات کلافه بغضمو وا کردم با م کلیک کنید تا باز شود... من به می خانه ام تو برو جای دگرر امضا : afson^_^
Hanaaa گفت با تو رقصیدن مهتابو تماشا کردممم رو شونه هات کلافه بغضمو وا کردم با م کلیک کنید تا باز شود... من به می خانه ام تو برو جای دگرر
NABZ کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,126 پسندها 13,198 امتیازها 33,323 مدالها 15 21/11/20 #119 Naninono گفت ای داد بر من فرداس ک حالی میشی نیس الان ک گرمم دیوونه کردم هرکی ک دورم بود اخه دیوونه برگرد کلیک کنید تا باز شود... دلِ من میسوزه واسَت ، کوچولوی نازنینَم دلِ من میگیره وقتی ، تو رو اینجوری میبینَم دلِ من میلَرزه واسه ، بُغضِ سنگینِ نگاهِت دلِ من میشکَنه وقتی ، غمگینِ صورتِ ماهِت امضا : NABZ
Naninono گفت ای داد بر من فرداس ک حالی میشی نیس الان ک گرمم دیوونه کردم هرکی ک دورم بود اخه دیوونه برگرد کلیک کنید تا باز شود... دلِ من میسوزه واسَت ، کوچولوی نازنینَم دلِ من میگیره وقتی ، تو رو اینجوری میبینَم دلِ من میلَرزه واسه ، بُغضِ سنگینِ نگاهِت دلِ من میشکَنه وقتی ، غمگینِ صورتِ ماهِت
زهرآگیٖـن کاربر انجمن سطح 28 ارسالیها 410 پسندها 28,730 امتیازها 50,373 مدالها 18 21/11/20 #120 A M I R گفت کجا یامی بود!!!!!!!!!!!! آهنگ ترکیه ای بود اون با یامی شروع نمیشد ک! کلیک کنید تا باز شود... جاستین بیبر YUMMY
A M I R گفت کجا یامی بود!!!!!!!!!!!! آهنگ ترکیه ای بود اون با یامی شروع نمیشد ک! کلیک کنید تا باز شود... جاستین بیبر YUMMY