MehrnazParsa کاربر فعال سطح 10 ارسالیها 421 پسندها 1,752 امتیازها 11,273 مدالها 13 24/11/20 #341 AZERAKHSH گفت هروقت که بودی همه چی قشنگ شد انقدر تو خوبی میره بالا توقع ع بده کلیک کنید تا باز شود... عالیجناب عشق فرشته ی عزاب عشق ق بده امضا : MehrnazParsa
AZERAKHSH گفت هروقت که بودی همه چی قشنگ شد انقدر تو خوبی میره بالا توقع ع بده کلیک کنید تا باز شود... عالیجناب عشق فرشته ی عزاب عشق ق بده
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 550 پسندها 39,200 امتیازها 58,173 مدالها 17 24/11/20 #342 IamMehri گفت عالیجناب عشق فرشته ی عزاب عشق ق بده کلیک کنید تا باز شود... همینجوریش یه شهر بام بده تو سمت من باش عذابم نده بی تو کاش این ساعت نره ک کل سال با تو واسم کمه امضا : Rikadow
IamMehri گفت عالیجناب عشق فرشته ی عزاب عشق ق بده کلیک کنید تا باز شود... همینجوریش یه شهر بام بده تو سمت من باش عذابم نده بی تو کاش این ساعت نره ک کل سال با تو واسم کمه
MehrnazParsa کاربر فعال سطح 10 ارسالیها 421 پسندها 1,752 امتیازها 11,273 مدالها 13 24/11/20 #343 lil_scary گفت همینجوریش یه شهر بام بده تو سمت من باش عذابم نده بی تو کاش این ساعت نره ک کل سال با تو واسم کمه کلیک کنید تا باز شود... همه میدونن یه دندم ولی واسه تو که من میخندم امضا : MehrnazParsa
lil_scary گفت همینجوریش یه شهر بام بده تو سمت من باش عذابم نده بی تو کاش این ساعت نره ک کل سال با تو واسم کمه کلیک کنید تا باز شود... همه میدونن یه دندم ولی واسه تو که من میخندم
RaHa~ʷᵗ کاربر انجمن سطح 24 ارسالیها 498 پسندها 15,378 امتیازها 36,273 مدالها 17 2/12/20 #344 MehrnazParsa گفت همه میدونن یه دندم ولی واسه تو که من میخندم کلیک کنید تا باز شود... منو ننداز هی تو دردسر درو واکن موندم پشت در دیگه دردام از حد رد شده بیا واقعا حالم بد شده دیگه حجم این دلتنگیا تو که نیستی بیش از حد شده امضا : RaHa~ʷᵗ
MehrnazParsa گفت همه میدونن یه دندم ولی واسه تو که من میخندم کلیک کنید تا باز شود... منو ننداز هی تو دردسر درو واکن موندم پشت در دیگه دردام از حد رد شده بیا واقعا حالم بد شده دیگه حجم این دلتنگیا تو که نیستی بیش از حد شده
MehrnazParsa کاربر فعال سطح 10 ارسالیها 421 پسندها 1,752 امتیازها 11,273 مدالها 13 3/12/20 #345 raha_r گفت منو ننداز هی تو دردسر درو واکن موندم پشت در دیگه دردام از حد رد شده بیا واقعا حالم بد شده دیگه حجم این دلتنگیا تو که نیستی بیش از حد شده کلیک کنید تا باز شود... همه میدونن عمریه رفتی و من همونجوری دوست دارمت نمیای و میمیرم و کاش خبرش برسه یه روزی بهت امضا : MehrnazParsa
raha_r گفت منو ننداز هی تو دردسر درو واکن موندم پشت در دیگه دردام از حد رد شده بیا واقعا حالم بد شده دیگه حجم این دلتنگیا تو که نیستی بیش از حد شده کلیک کنید تا باز شود... همه میدونن عمریه رفتی و من همونجوری دوست دارمت نمیای و میمیرم و کاش خبرش برسه یه روزی بهت
RaHa~ʷᵗ کاربر انجمن سطح 24 ارسالیها 498 پسندها 15,378 امتیازها 36,273 مدالها 17 3/12/20 #346 MehrnazParsa گفت همه میدونن عمریه رفتی و من همونجوری دوست دارمت نمیای و میمیرم و کاش خبرش برسه یه روزی بهت کلیک کنید تا باز شود... تو خودت میدونی من ازت چی میخوام----مگه میشه باشیو تنها بمونم(مرتضی پاشایی-نگران منی) امضا : RaHa~ʷᵗ
MehrnazParsa گفت همه میدونن عمریه رفتی و من همونجوری دوست دارمت نمیای و میمیرم و کاش خبرش برسه یه روزی بهت کلیک کنید تا باز شود... تو خودت میدونی من ازت چی میخوام----مگه میشه باشیو تنها بمونم(مرتضی پاشایی-نگران منی)
MehrnazParsa کاربر فعال سطح 10 ارسالیها 421 پسندها 1,752 امتیازها 11,273 مدالها 13 3/12/20 #347 raha_r گفت تو خودت میدونی من ازت چی میخوام----مگه میشه باشیو تنها بمونم(مرتضی پاشایی-نگران منی) کلیک کنید تا باز شود... من بی تو یه مردم که فقط راه میره که عقلش با دلش درگیره امضا : MehrnazParsa
raha_r گفت تو خودت میدونی من ازت چی میخوام----مگه میشه باشیو تنها بمونم(مرتضی پاشایی-نگران منی) کلیک کنید تا باز شود... من بی تو یه مردم که فقط راه میره که عقلش با دلش درگیره
Ghazal Mohammadi نویسنده افتخاری سطح 21 ارسالیها 1,578 پسندها 13,671 امتیازها 35,373 مدالها 21 16/3/21 #348 MehrnazParsa گفت من بی تو یه مردم که فقط راه میره که عقلش با دلش درگیره کلیک کنید تا باز شود... همه می دونن یه دنده ام ولی واسه تو که من می خندم
MehrnazParsa گفت من بی تو یه مردم که فقط راه میره که عقلش با دلش درگیره کلیک کنید تا باز شود... همه می دونن یه دنده ام ولی واسه تو که من می خندم
From_moon رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 7 پسندها 82 امتیازها 123 مدالها 1 سن 17 2/4/21 #349 من گلم باز میشم بسته میشم این ور میرم اون ور میرم اگر به من آب نرسه پر پر میشم پر پر میشم میوفتم زمین با ن امضا : From_moon
من گلم باز میشم بسته میشم این ور میرم اون ور میرم اگر به من آب نرسه پر پر میشم پر پر میشم میوفتم زمین با ن
Ghazal Mohammadi نویسنده افتخاری سطح 21 ارسالیها 1,578 پسندها 13,671 امتیازها 35,373 مدالها 21 3/4/21 #350 From_moon گفت من گلم باز میشم بسته میشم این ور میرم اون ور میرم اگر به من آب نرسه پر پر میشم پر پر میشم میوفتم زمین با ن کلیک کنید تا باز شود... نگاه همیشه توو فال منی تا چشم رو هم میذارم توو خواب منی بی تعارف بگم عزیزم زیباترین احساس منی ساز منی هم آواز منی بال و پر پرواز منی فقط اگه زحمتی نمیشه برات
From_moon گفت من گلم باز میشم بسته میشم این ور میرم اون ور میرم اگر به من آب نرسه پر پر میشم پر پر میشم میوفتم زمین با ن کلیک کنید تا باز شود... نگاه همیشه توو فال منی تا چشم رو هم میذارم توو خواب منی بی تعارف بگم عزیزم زیباترین احساس منی ساز منی هم آواز منی بال و پر پرواز منی فقط اگه زحمتی نمیشه برات